MO15 pakt eerste beker en meiden gezocht voor MO13 en MO11

MO15 pakt de eerste beker van het seizoen op het toernooi van SV Zeist
Nozawa

Zaterdag 26 augustus waren de eerste (oefen)wedstrijden van MO15, MO13, MO11 en MO9 (uitkomend als JO9-5M!).

MO9 speelde een onderlinge wedstrijd met 6 tegen 6 omdat zij momenteel liefst 13 speelsters hebben. Met twee trainingen in de benen konden zij laten zien hoe goed zij al geoefend hadden. Het werd een leuke wedstrijd die eindigde in 5-3. Daarmee was zowel de eerste winst als het eerste verlies een feit.

MO11 had MO13 uitgedaagd. Beide teams hadden een aantal goede trainingen met korte partijtjes (0-1/1-3/0-2) tegen elkaar achter de rug zodat uitgekeken werd naar een echte wedstrijd. Het werd zeker geen een-richtingsverkeer, MO11 deed goed mee en had ook enkele kansen. Maar MO13 speelde het vaak slim uit en zo stond na 50 minuten een 12-0 eindstand op het scorebord. De wedstrijd was echter zeker de moeite waard en gaf een goed beeld hoever de meiden al zijn voor de bekercompetitie.

MO15 was uitgenodigd door SV Zeist voor een toernooi met extra activiteiten zoals een snelheidsmeter,  dartvoetbal/gatenschieten en bekerschieten. Net als de andere teams hadden zij heerlijk weer hoewel het misschien wel iets te warm was voor drie wedstrijden van 25 minuten. De eerste wedstrijd tegen SV Zeist bleef het 0-0. In de tweede wedstrijd tegen DOVO waren er kansen voor FCD echter DOVO scoorde het winnende doelpunt (0-1). De laatste wedstrijd tegen VV Maarsen waren er wederom kansen maar beide teams kwamen niet tot scoren. Het leverde uiteindelijk een beker voor de derde plaats op.

Een leuk begin van het seizoen voor dit team van 13 meiden die nog wel een extra speelster kunnen gebruiken.

MO13 is met 7 speelsters op zoek naar zeker twee aanwinsten en ook in MO11 is nog plek.

Dus mocht je interesse hebben of iemand weten, neem dan contact op met Peter Noomen (0651663699/noomen@live.nl).