MO17-2 kampioen!

Dames MO17-2 KAMPIOEN na een zinderende laatste wedstrijd.  Na een goed blok van Nadia buiten de 16, kregen we binnen 10 min. een penalty tegen. De toon is gezet. 1-0 achter, Lisa werd aangespeeld en met een Dolberg actie tikt ze de bal achter de keeper. 1-1. Helaas weer 2-1 achter, maar kwamen goed terug na een prachtige dribbel van Marije 2-2

Na rust pakte Amber ( is weer helemaal terug) de bal goed af en schoot vanaf de corner vlag de bal over de keeper. Wereld actie. Willem vlagde 2 maal maar werd ook weer weggeworpen door de scheids, spanning ten top. Helaas kwam de 3-3 ook weer op het scorebord, waarna we 3 minuten voor tijd alles moesten geven, Laura en Jilles schoven door Esmee en Marije moesten met kramp van het veld. Er kwamen ook kansen voor de tegenstander, die 2 x alleen voor onze keeper kwamen, maar Rianne (4x👍👍👍👍) keepte de wedstrijd van haar leven en dook alles weg.

Toen veroverde, misschien wel het grootste talent van het Nederlandse vrouwen voetbal, ⚽Aisa⚽, zus van groeiparel Zoë, de bal 25 meter voor de goal en jawel lobte deze over de keeper 3-4 winst en het kampioenschap was binnen!

Vader Daaf en Erik vlogen elkaar in de armen. Ouders van Danique trakteren op een doos vol ijsjes, die smaakte zooo lekker. Ons 1e moest ook bij DVSU spelen en zagen hoe mooi het vrouwenvoetbal is en waren erg onder de indruk van zoveel talent, support en schoonheid. Met veel plezier kwam Hans van Vugt ons persoonlijk feliciteren op het veld met een overwinningsspeech. En bij terug komst op ons clubhuis werden we feestelijk onthaald door Tamara die ons ook feliciteerde en ons verwende met patat en drankjes. Ook onze moeders Annelies🍰🍰💐💐 en Eva hadden vertrouwen in de overwinning en hadden taart,  bloemen en champagne(alcohol free) klaar staan.

Het feest barstte los ook voor Fc.driebergen 2, die na een verloren pot 9-0 los kwamen door onze feestende meiden en hun wedstrijd snel deden vergeten. Enige sympathie is er al langere tijd te bespeuren tussen deze teams die elkaar goed aanvullen. Wat een dag, heerlijk, zelfs CDW was aanwezig,  bij  ons gelijkspel waren zij kampioen. De mooiste overwinning was ongetwijfeld deze, samen met het plezier en de vriendschap van de groep. Dank voor alle inzet ook van al de dames teams en van teammanager Eva en trainer WiIlem.

Jullie trotse coach Erik.🏆🏆🏆🏆