MO19-1 vindt op karakter weg omhoog

Zaterdagmorgen 14 oktober trappen we om 11.15 af, tegen SDO uit Bussum. Voorzichtig, enigszins achterover leunend op de goede verdediging  begonnen we onze wedstrijd. Al gauw merkte we dat we fysiek tekort kwamen, maar technisch en qua snelheid beter werden.  Dat benutte we optimaal,  na een steekbal op Bel die met een prachtige solo op snelheid haar vrouw passeerden en alleen voor de keeper de 1 – 0 aantekende.

Dat gaf vertrouwen en even daarna kregen we nog een kans die de keeper goed afstopte. Helaas kwamen we ongelukkig op  1 – 1 na een corner die via onze speelster de goal in rolde. De ouders waren massaal komen kijken, daar waren onze meiden en teammanager Eva en Wilma erg blij mee.

De 2e helft begonnen we met meer vertrouwen, hierdoor wonnen we ook mee duels en kregen we goeie kansen. De mooiste actie kwam van Ruan die zich prachtig vrij speelden en vanaf 20 meter op de kruising schoot, de bal kaatste terug voor Justine die de bal vol op de pantoffel net over knalde. We bleven erin geloven en Zahra nam de meiden mee op sleep touw. 8 minuten  voor tijd werden we beloond nadat het hele elftal druk bleef zetten kreeg Esmee de bal,  passeerde de laatste vrouw en kwam 1 op 1 voor de keeper te staan, gelukkig bleef ze cool en scoorde ze de bevrijdende treffer voor de ogen van alle aanwezige ouders en onze fotograaf Johan Prins.  De welverdiende  overwinning 2 – 1 stond op het scorebord en zorgde voor veel enthousiasme ook over het vertoonde spel.

Na de training van onze hoofdtrainers Wouter en zijn assistent Erik en natuurlijk de vast trainers Daaf en Erik hebben we de weg omhoog ingeslagen en 2 prachtige overwinningen behaald. Onze fotograaf Johan Prins  heeft een goed gevoel voor timing, lekker voetbal weer en mooie foto’s .

4 gespeeld en 6 punten zorgt voor een mooi stand in het linker rijtje. Afgelopen maandag hebben onze meiden krachttraining gehad van de pers.trainer Jamie. Daar waren ze ook erg blij mee, spierpijn in buik en benen was geen probleem. We worden hier alleen maar sterker door en wanneer komt ie weer:  waren de reacties van onze meiden.

Thnx voor de positieve bijdrage heren.

Gr. Erik