Mooi seizoen voor JO13-3 (bijna) ten einde

Drankenspecialist de Mol

Op zaterdag 25 mei hebben wij met elkaar de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld. Het was een wedstrijd met een lach en een traan.

Een lach omdat we onze wedstrijd winnend hebben afgesloten, maar we hebben ook een traantje weggepinkt omdat we afscheid gaan nemen van twee spelers en een trainer/ coach. Rutger Metz neemt na twee seizoenen afscheid als trainer/ coach en zal zich meer gaan inzetten binnen zijn eigen sport, hockey. Helaas voor ons volgt zijn zoon Sven hem naar het hockeyveld en daardoor moeten wij noodgedwongen afscheid nemen van onze betrouwbare keeper. Wij wensen hem natuurlijk heel veel plezier en succes met zijn nieuwe sport en danken hem voor twee sportieve en gezellige jaren. Fabian van Beers neemt ook afscheid. Na een jaar ervaring te hebben opgedaan als speler van JO13-3 heeft Fabian besloten andere dingen te gaan doen, ook Fabian zal gemist gaan worden, maar uiteraard wensen wij hem het allerbeste en succes met alles wat hij gaat doen. Van Joep Regtuijt hadden we in de winterstop al afscheid genomen. Joep heeft gekozen voor de upcoming survivalsport “hang on” en is hier heel talentvol in. Joep, we missen je, maar we zijn ook heel erg trots op je!

Het was een mooi seizoen waarin we hard hebben getraind zowel fysiek als technisch. We hebben enorme stappen gemaakt als team, maar ook individueel hebben jullie je allemaal heel goed ontwikkeld. Dat geeft heel veel vertrouwen en motivatie voor volgende seizoen! Wij kijken er in ieder geval weer erg naar uit om met jullie te gaan trainen en wedstrijden te gaan spelen.

Woensdag 29 mei hebben we de laatste training gehad en hebben we traditioneel een wedstrijd ouders tegen de kinderen gespeeld. De ouders hebben dit keer gewonnen, maar het wordt ieder jaar lastiger! Zoals inmiddels gebruikelijk hebben we na de wedstrijd gezellig met elkaar een hapje en een drankje genuttigd op het terras van FC Driebergen. Op 8 juni nog het Hans van Vught toernooi en dan zit het er echt op.

Sven, Ruben, Thom, Emanuel, Xavi, Teun, Ronald, Rowan, Dani, Wessel, Lukas, Robbert, Fabian, Julian en Kyan,

Heel erg bedankt voor het geweldige seizoen en tot september!

Mede namens Henk en Jos,

Wesley
Trainer/ coach JO13-3 seizoen 2018 – 2019