Nederland – USA live te kijken in de kantine van FC Driebergen!

van Raalten Bouwadvies

Op zaterdag 3 december speelt Nederland de achtste finale van het WK om 16:00 uur tegen USA. De club heeft er alles aan gedaan om in het programma alle wedstrijden voor 16:00 uur te laten eindigen. En dat is gelukt! Hans heeft weer eens laten zien een alleskunner te zijn, want hij heeft een overvol programma zo weten te plannen dat alle teams op tijd klaar zijn. De O18, het 4e en het 1e elftal sluiten de wedstrijddag af met een wedstrijd om 14:00 uur.

Via deze weg willen we jullie allen uitnodigen op onze club, want het belooft een prachtige voetbalmiddag te worden. Het 1e elftal speelt tegen hekkensluiter DWSM uit Maarssen. Zij zullen dus starten om 14:00 uur en rond 15:45 uur zal de scheidsrechter op zijn fluit blazen voor het eindsignaal.

Hierna zal in ons clubhuis de wedstrijd van het Nederlands Elftal te zien zijn en met een beetje snel douchen en omkleden zijn zelfs de spelers van O18, 4 en 1 net op tijd. We hopen jullie allemaal te kunnen ontvangen op 3 december, maar ook alle tegenstanders plus aanhang zijn van harte welkom om de wedstrijd te blijven kijken!

We hopen natuurlijk jullie zaterdag natuurlijk aan de lijn te spotten bij het 1e elftal en vervolgens in de kantine voor ons Oranje!