NIEUWE OPLEIDING VOOR SPELBEGELEIDER EN PUPILLENSCHEIDSRECHTERS

Muta Sports

Cursus SPELBEGELEIDER/PUPILLENSCHEIDSRECHTER bij FC Driebergen

In het seizoen 2017/’18 biedt de KNVB Academie een volledig vernieuwde opleiding Spelbegeleider/pupillenscheidsrechter aan.

 

In februari start bij FC Driebergen de cursus Spelbegeleider en Pupillenscheidsrechter. Deze nieuwe KNVB-cursus is bedoeld voor begeleiders van de nieuwe spelvorm 6 tegen 6, en scheidsrechters van 7 tegen 7 en 8 tegen 8.

Speciaal de vaders en moeders die vanaf het begin van dit seizoen de wedstrijden van de JO8 en JO9 begeleiden, zijn van harte welkom. Vindt u het leuk om op deze actieve manier betrokken te zijn en wilt u eigenlijk ook wel precies weten wat nou de regels en afspraken zijn, geef u dan op voor deze cursus en behaal het certificaat Spelbegeleider/pupillenscheidsrechter.

De cursus is ook bedoeld voor spelers vanaf de JO13 en MO13 die jeugdscheidsrechter bij FC Driebergen willen worden.
Geef je op voor deze cursus! Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

De spelbegeleider/pupillenscheidsrechter begeleidt pupillenwedstrijden zo, dat de spelers plezier beleven aan het spel en het steeds beter leren doen.
De spelbegeleider/pupillenscheidsrechter is verantwoordelijk voor het handhaven van de regels. Hij heeft een beslissende rol als het gaat om de uitleg van de spelregels.

De cursus bestaat uit theorie en praktijk. De theorie vindt plaats op twee avonden. woe 7 februari 2018, van 19.00 – 21.00 uur en woe 7 maart 2018, van 19.00 – 21.00 uur

Het praktijkgedeelte –tussen de beide bijeenkomsten- bestaat uit twee stagewedstrijden bij onze eigen vereniging. Tijdens de opleiding krijg je om de vier dagen via de app een aantal toetsvragen voorgelegd. Deze kan je beantwoorden wanneer het jou uitkomt; dit duurt telkens een paar minuten. De cursus wordt afgesloten met een spelregeltoets. Wie daarvoor is geslaagd en de cursus verder ook met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een certificaat.

Hoe kun je jezelf aanmelden? Via onderstaand formulier.

Vragen kun je richten aan: p.kooiman@ziggo.nl