Nieuwe voetbalmaterialen voor FCD

Het afgelopen seizoen zijn door leden en vrijwilligers diverse succesvolle acties uitgevoerd om geld in te zamelen voor onze club. Denk aan de Grote Club Actie, de Oliebollenactie, de door de Rotary Driebergen georganiseerde Santa Run, de crowd funding actie voor Peter Dingemans en de steun van de Vrienden van FC Driebergen.

Dat geld komt nu goed van pas om nieuwe voetbalmaterialen aan te schaffen. De commissie Voetbal Technische Zaken heeft haar verlanglijst ingediend en op basis daarvan is er flink geïnvesteerd in nieuwe materialen. Er zijn honderden nieuwe ballen, voetbalnetten, hesjes, pionnen, voetbalpoppen voor het nabootsen van een vrijetrapmuur en nieuwe doeltjes aangeschaft. In het totaal gaat het over meer dan 10.000 euro aan nieuwe spullen.

Deze materialen worden verdeeld onder alle afdelingen en ongeveer 50 teams. Elk team heeft een eigen afsluitbare lockerkast (opslagruimte) met daarin alle spullen die de club beschikbaar stelt. Elke trainer krijgt de sleutel voor de lockerkast van zijn of haar team. Hoe beter we op alle spullen passen, hoe langer we er plezier van hebben. Het afgelopen seizoen zijn er ongeveer 90 ballen “kwijtgeraakt tijdens trainingen”. Alle ballen dit seizoen voorzien worden van een teamnummer, om het eenvoudiger te maken geen ballen kwijt te raken. Met zijn allen op naar een leuk en sportief nieuw seizoen!

Het Operationeel Bestuur