Nieuwe wedstrijdkleding FC DRIEBERGEN !

Zoals jullie waarschijnlijk al weten krijgen alle leden met ingang van het nieuwe seizoen wedstrijdkleding van de club in bruikleen. De kleding bestaat uit een standaard broek en shirt van FC DRIEBERGEN.

De planning is om deze eind augustus uit te reiken (voordat de competitie officieel begint). In overleg met de teamleiding wordt bepaald of er gebruik gemaakt wordt van een gezamenlijke wastas per team, of dat elk lid de kleding zelf wast.

Onderdeel van de wedstrijdkleding zijn ook FC DRIEBERGEN sportsokken. Deze dienen door elk lid zelf, of door de ouders/verzorgers van een lid te worden aangeschaft. Dit kan eenvoudig via de FC DRIEBERGEN webshop. Deze zal in de loop van augustus on-line zijn en bereikbaar vanaf de nieuwe FC DRIEBERGEN website.

Goed nieuws is dat de productie van de nieuwe kleding is gestart! Exacte leverdatum is nog niet bekend. Kijk daarom af en toe op de website om kennis te nemen van de laatste stand van zaken.

Waarschijnlijk zal de kleding op een trainingsavond of zaterdag worden uitgereikt. Tegen contante betaling kunnen dan ook sokken gekocht worden. Daarna alleen via onze webshop.

Fijne zomervakantie alvast.
Het bestuur