Inschrijving gesloten: Darttoernooi voor koppels Zaterdag 22 december 2018

Het traditionele en super gezellige FC Driebergen (koppel) Darttoernooi kent dit jaar zijn 8-e editie en zal plaatsvinden op zaterdag 22 december 2018, aanvangstijd: 14.00!

Het dartgevecht om de “Arie Sturkenboom Bokaal” zal dan wederom in alle hevigheid losbarsten. Wie zijn er in staat het winnende koppel van 2017 (De Amstelboys, Jan Drost & Peter Schouten) van de dart-troon te gooien ?

Muzikaal intermezzo wordt deze keer verzorgd door het Driebergse fenomeen Mike Klein (na-middagprogramma) en “De Rockstieren”, de feest/coverband uit Drenthe in het avondprogramma.

Locatie: Kantine FC Driebergen /AANVANG 14.00 (inschrijfgeld te voldoen vanaf 13.00)
Inschrijfgeld: € 10,00 per persoon / Minimumleeftijd deelname: 16 jaar.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Het maximaal aantal koppels: 48. Zoals gebruikelijk zal de belangstelling weer groot zijn dus schrijf je snel in want vol = vol! (kom je op de reservelijst dan krijg je hier afzonderlijk bericht over en de organisatie behoudt zich het recht voor inschrijvingen niet te accepteren)

Op zaterdag 8 december (tevens de derby FCD 1- Odijk 1) rond 18.00 zal de loting  en poule-indeling “live” plaatsvinden in de kantine. Deze keer live muzikaal omlijst door “The Roadman Brothers”, vanaf ongeveer 16.00. Komt allen kijken!

Sportieve groet,
De FC Driebergen dartorganisatie.