O15-1 verliest van Tricht

van Raalten Bouwadvies

Na een zomerstop van 2 maanden en een eerste trainingsweek van 3x trainen vandaag de eerste oefenwedstrijd tegen vv Tricht ook uitkomend in de eerste klasse (Zuid 2). FC Driebergen had een duidelijke opdracht linies dicht bij elkaar en pas druk zetten op rand van middencirkel. Douwe, Joep en Tobias konden niet meedoen maar met Jurre en Erren van Jo15-2 als invallers werd  er gestart.

Het was warm dus scheidrechter Michel Schornagel lastte gedurende de wedstrijd 2 drinkpauzes in. Vv Tricht startte stormachtig en probeerde vroeg druk te zette maar FC Driebergen wist onder de druk uit te voetballen en stond na 20 minuten met 2-0 voor door een mooie goal van nieuweling Erray en een echte spitsengoal van Luuk. Toch was toen al te zien dat niet iedereen het hoge tempo van VV Tricht kon volhouden en de energie vloeide langzaam weg. Eind eerste helft stond het dan ook 2-1.

Na invalbeurten van Jurre en Erren begon FC Driebergen onvoldoende scherp en werd door  slordig balverlies 2 goals weggeven. Vervolgens scoorde de nummer 10 van vv Tricht de mooiste goal van de middag en Na 20 minuten in de tweede helft stond het 2-4. Een levensgrote gemiste kans van Wouter die gepakt werd door de keeper en een gemiste penalty  van Khalil zorgden ervoor dat het geen 4-4 werd. In de Laatste minuut wist vvTricht de voorsprong uit te bouwen tot 2-5. Na de wedstrijd nog de goed bezochte ouder speler bijeenkomst en woensdag wacht onze tweede oefentegenstander Vvz 49 uit Soest.