O17-1 ligt nog op koers…

van Raalten Bouwadvies

Zaterdagochtend iets voor 12 uur, de bespreekkamer druppelt vol met de spelers en staf van de O17-1. De sfeer is ontspannen en er wordt gelachen CDW O17-2 moet kunnen..

Keeper Tim en aanvoerder Camiel zijn vandaag op pad met O19-1 dus starten we vandaag met Colin O17-2 op de goal, verder geen bijzonderheden. Zoals altijd starten we in een 1-4-3-3- opstelling en worden de taken per linie nog even doorgenomen. Met een heerlijk zonnetje aan de hemel fluit Pepijn Kooiman om 13:00 uur het startsignaal en als door de bliksem getroffen laten de 10 spelers van CDW zich zakken in de 16, de keeper was er tenslotte al. Volle bak..
We slagen er in om een aantal goede kansen te creëren helaas lukt de afronding vandaag niet al te best. In de 12 minuut een goede voorzet op Tjasse die alleen zijn hoofd er maar tegenaan hoeft te zetten, 1-0 tevens rust.

De opdracht in de rust is duidelijk, tempo omhoog, bal laten gaan en er “doorheen”voetballen alleen blijkt dat een stuk lastiger dan gedacht want CDW begint furieus. In de 55e minuut krijgen we een penalty die Mathe prima benut en als Redouan het in de 58 afmaakt met een heuse van Basten omhaal is de wedstrijd gespeelt.

O17-1 ligt nog op koers om te gaan spelen in de promotiepoule en een plaats in de 1e klasse te veroveren.