Ody te sterk voor FCD

Op een winderig en koud sportpark Olympus in Utrecht heeft FC Driebergen het niet gered tegen kampioenskandidaat Odysseus’91 en moest tevreden zijn met een 3-0 nederlaag wat wel een verdiende overwinning was voor de thuisclub.

Maar FC Driebergen begon heel goed aan de wedstrijd en vooral in het begin kreeg men door goede aanvallen een paar scorings kansen maar zowel waren het Robin Notenboom en Mathijs Brink die hun schoten net naast zagen gaan.

Maar even later moest doelman Michel van Bruggen handelend optreden om geen achterstand op te lopen.

En het was weer FC Driebergen dat na deze actie met een uitstekende aanval de bal net voorlangs zag gaan en nog een goed schot van Kevin van Woudenberg net naast zag gaan.

Maar zoals zo vaak was het aan de andere kant toen een ongelukkige actie  het was de 20e minuut in de achterhoede van FC Driebergen tot een terechte strafschop leidde en deze kans werd benut door Odysseus.91 1-0.

Daarna kreeg FC Driebergen nog een grote kans vlak voor de rust maar de keeper keerde deze inzet uitstekend. Rust 1-0

De 2e helft was een matige wedstrijd doordat de wedstrijd al vrij snel op slot kwam te zitten door een grote fout in de FC Driebergen achterhoede en dit buitenkansje liet de uitstekende nr 11 van Odysseus’91 niet onbenut 2-0.

Deze tik kwam de goed willende ploeg van Raymond van der Kort niet te boven en ging wat risico voetbal uitoefenen om toch de stand iets draagelijker te maken.

Daardoor kregen de gevaarlijke aanvallers van Odysseus’91 nog meer ruimte en dat werd in de 72e minuut ook beloond met de 3-0. Ook alle invallers die hun best deden konden geen verandering in de stand brengen en werd deze wedstrijd helaas verloren en kan men zich deze komende week gaan opladen voor de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen DOSC in Den Dolder aanvang 14.30 uur.