Old Stars zoekt nieuwe aanwas

Bleijenberg Financiële administratie

De donderdagavond is voor de oudere jongere die gewoon 1x in de week een lekker balletje wil trappen. De Old Stars is een bonte verzameling voetballiefhebbers van ieder niveau: sommigen hebben nooit in clubverband gevoetbald, anderen hebben tegen het betaald voetbal aangezeten! Old Stars zijn niet-spelende leden, dus voor slechts 51 Euro heb je een heel jaar lol. Voorop staat het spelplezier, maar je werkt ook tegelijk aan je conditie want er wordt wat afgezweet…

In principe wordt er iedere donderdag van 20:30 tot 22:00 gespeeld op het kunstgras (half veld) of de grasstrook (afhankelijk van beschikbaarheid). De avond wordt overigens door een flink aantal Old Stars vaak afgesloten in de kantine, waar onder het genot van een hapje en een drankje de avond, het wereldnieuws en de stand van het voetbal in de rest van de wereld nog even wordt doorgenomen..

Er is een handig inschrijfsysteem via Internet (de ‘datumprikker’) waarmee de leden aangeven of ze al dan niet kunnen komen. Er worden partijtjes gespeeld naar gelang het aantal mensen dat komt, dus als er 10 komen spelen we 5 tegen 5.
Om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst genoeg mensen zijn om leuk te kunnen blijven ballen bij deze de oproep aan iedereen die dit leuk lijkt of iemand kent die dit leuk vindt; de Old Stars doen niet aan leeftijdsdiscriminatie: iedereen is van harte welkom!

Klinkt goed? Kom gewoon eens kijken en speel een keertje mee of stuur een mailtje aan Rob Radstok (rjr12@ziggo.nl) om je op de lijst te laten zetten. Je ontvangt dan iedere week automatisch een uitnodiging.