Ongeslagen JO11-3 dicht tegen koppositie

Na vier competitiewedstrijden staat J011-3 dicht tegen de koppositie, met slechts twee verliespunten. Onder de bezielende leiding van trainers Nick en Sem, niet te verwarren met het Volendamse zangduo, is JO11-3 in korte tijd een goed geoliede machine geworden. Na een wat stroeve competitiestart tegen De Bilt (3-3), werden alle volgende tegenstanders aan de zegekar gebonden.

Dit weekend was Schalkwijk aan de beurt. De psychologische oorlogsvoering van de mannen begon al voor de aftrap door de Schalkwijkse trainer tussen neus en lippen door te vragen waar zij eigenlijk stonden op de ranglijst. “Laatste” was het korte antwoord. Na wat gegniffel bleek Schalkwijk een prima tegenstander, want in het begin ging de wedstrijd gelijk op. Vlak voor de thee werd het gat geslagen en liepen de mannen uit naar 4-1 door doelpunten van Willem (2x) en Yassine (2x).

In de tweede helft moest onze keeper Finn een paar keer flink ingrijpen, terwijl aan de andere kant Julian, Yassine (2x) en een eigen goal het aantal Driebergse doelpunten op 8 bracht. Als het houtwerk ons niet in de weg had gestaan hadden we de dubbele cijfers kunnen halen. De laatste woord was aan Schalkwijk dat met twee doelpunten de eindstand op 8-3 bracht.

Een topklassering is binnen handbereik.