Ons geduld wordt op de proef gesteld. Hou vol!

Kapsalon Rob

Aan alle mensen die FC DRIEBERGEN een warm hart toedragen,

Ons geduld wordt op de proef gesteld, dat is een feit. We zijn op de helft van het seizoen en we moeten ons nog steeds aan allerlei regels houden. Dit zijn we niet gewend en eigenlijk willen we er ook niet aan wennen, maar het is niet anders.

Gelukkig kan onze jeugd wel blijven voetballen en daar zetten we dan ook maximaal op in. Voor onze senioren is het een stuk lastiger, maar de selecties hebben de handschoen weer opgepakt en proberen zou goed mogelijk te trainen. Fit blijven is nu ook belangrijk, dan zijn ze voorbereid als het echte werk weer begint. Wil je als senior trainen, neem dan contact op met vtz@fcdriebergen.nl (via Henk Verberne). Hij legt graag uit wat er allemaal kan. Onze senioren spelregels kun je ook hier lezen.

De KNVB is bezig om zo snel als het weer mag te starten met wedstrijdvoetbal. Hiervoor hebben ze een routekaart opgesteld. We houden deze ontwikkeling in de gaten en blijven klaarstaan om extra voetbalactiviteiten op te starten. Wil je hierover meer te weten te komen, lees dat dit bericht van de KNVB.

Zoals het er nu naar uit ziet willen we de komende zomerperiode zoveel mogelijk doorgaan met voetbalactiviteiten voor de jeugd en hopelijk ook voor de senioren. We zoeken naar mogelijkheden om wedstrijden te spelen tegen clubs uit de regio. Ook andere spelvormen worden mogelijk gemaakt. Daarvoor wordt gewerkt aan de realisatie van een pannaveldje voor de kleintjes en een beachvoetvolley voor de groteren. Kortom meer voetbal mogelijkheden op de Sportpark de Woerd het liefst op elke dag van de week voor jong en oud!

Waar we ook blij mee zijn is onze samenwerking met FC Utrecht. Op zondagen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de FC Utrecht Voetbalschool. Ook worden trainers van FC Driebergen begeleid om een betere trainer te worden. Hierbij ligt de nadruk niet op de prestatie maar juist op sociale aspecten zoals hoe zorg je voor een positief groepsproces, waarbij je elkaar helpt om beter te worden.

We hopen jullie aan het einde van deze maand, als de overheid haar plannen waarschijnlijk weer zal bijstellen, opnieuw informeren over wat dit betekent voor onze club. Tegen die tijd zijn de dagen weer wat langer en is de kou hopelijk uit de lucht.

Laatste nieuws is dat er waarschijnlijk sneeuw op komst is. In dat geval kan er niet op de kunstgrasvelden worden gespeeld. Via onze website en andere communicatiekanalen houden we jullie op de hoogte.

Pas goed op jezelf en je dierbaren! Tot gauw op of langs het veld.

Het bestuur
Nel Spruit, Hans van Vugt, Henk Verberne, Bert de Goede en Erik Zegwaart