Onverdiende nederlaag FC Driebergen

Thesio ICT Professionals

Na de laatste 3 wedstrijden onnodig puntverlies te hebben geleden was het nu de wedstrijd in Soesterberg tegen ‘T Vliegdorp dat altijd toch een moeilijke uitwedstrijd is. Maar vooral de eerste 20 minuten was het een uitstekend combinerend FC Driebergen die het spel beheerste door hun spel diverse goede kansen kreeg vooral door in deze periode goed spelende Mathijs Brink .

Het werd dus net niet, steeds zat er wel een been of lichaam van een verdediger van “T Vliegdorp tussen om de FC Driebergen te laten scoren. Na deze periode kwam Vliegdorp iets beter in hun spel en bracht het domein van de ook in deze wedstrijd uitstekend keepende vervanger van Michel van Bruggen Lenaert Jansen niet in problemen .

En het waren de spitsen van Vliegdorp die tegen het eind van de 1e helft met 2 kansen de score hadden kunnen openen. Allereerst een uitstekende kopbal die maar net naast de paal terecht kwam en een schot in de linkerbenedenhoek hoek die katachtig werd gered door doelman Lenaert Jansen direct na deze actie floot de warrig leidende arbiter het rustsignaal. 0-0

Een 2e helft gaf het zelfde spelbeeld een sterk spelend FC Driebergen die probeerde met snelle uitvallen het de doelman van Vliegdorp lastig te maken maar na wat spelde prikjes was het toch weer de thuisclub die met hun snellen aanvallers de verdedigers van FC Driebergen het moeilijk maakte en bij een van deze aanvallen werd de bal verkeerd uitgespeeld en door het midden pikte men de bal op en scoorde beheerst met toe doen van de harde wind onhoudbaar voor de goalie van FC Driebergen 1-0.Maar het antwoord op deze tegen slag kwam snel een bal die uitstekend onderschept werd door ook in deze wedstrijd de onverzettelijke Michel Hoekstra die de bal voortreffelijk over de laatste man speelde voor de voeten van Tolga Albayrak die met een mooie lob over de uitgelopen keeper speelde 1-1.

Nu brak er een periode aan dat de wedstrijd alle kanten kon op gaan ,kansen aan beide kanten maar zonder dat de bal in het net belande , je zag en dacht dat degene die een doelpunt maakt de wedstrijd zou winnen. Na dat FC Driebergen 2 wissels had in gebracht voor Thomas Meeles kwam Arjan Prijs, voor Mathijs Brink kwam Pascal van Doorn om toch de wedstrijd nog een positieve wending te geven mislukte .”T Vliegdorp kreeg een hoekschop te nemen in de 84e minuut die draaide door de wind in de verste hoek werd uit het doel gewerkt opnieuw ingebracht en weer gestopt maar de rebound werd koelbloedig afgerond 2-1.

En toch voelde je dat er meer in zat in deze wedstrijd mede door de grote inzet Van het gehele team van FC Driebergen . Maar zoals zo vaak lukte het niet om de verdiende gelijkmaker te scoren.

Zo verliet men Soesterberg en teleurgesteld richting Driebergen. Zaterdag as 23 maart de thuiswedstrijd FC Driebergen – Altius aanvang 14.30