Opening gerenoveerde kunstgrasvelden bij FC Driebergen

Paul Brink Advies

Op de eerste dag van het nieuwe voetbalseizoen vond de feestelijke opening plaats op Sportpark de Woerd in Driebergen. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Frits Naafs, in het bijzijn van Wethouder Sport mw. Chantal Broekhuis en andere belangstellenden. Door de spelers van de JO17 selectie werd een erehaag gevormd.

Voorzitter Erik Zegwaart sprak enkele woorden van dank namens de vereniging: ”De voetballers en trainers van onze club zijn zeer positief over de twee gerenoveerde velden. Ze zijn als nieuw en erop spelen is fantastisch. We zijn als gebruikers de Gemeente bijzonder dankbaar voor hun bijdrage om Sportpark de Woerd de afgelopen jaren stap voor stap te verbeteren”. Op de vraag of er dan geen wensen meer zijn meldt de Voorzitter:” Verbeteringen zijn altijd welkom. De tribune bij het hoofdveld moet echt vervangen worden en we willen ook meer energiebesparende verlichting op de velden gaan gebruiken. Hulp om dat te realiseren is zeer welkom”.

FC Driebergen beschikt nu over drie prima kunstgrasvelden waar het hele jaar op getraind en gespeeld kan worden. We nodigen dan ook jong en oud uit om er gebruik van te maken. Spelers zijn allang niet meer alleen jongens en mannen. Er gaan vooral meiden, vrouwen en niet te vergeten 60-plussers voetballen.