Opnieuw maakt Jo9-5M 17 goals tegen Jonathan Jo9-7!

Thesio ICT Professionals

In een regenachtig Zeist begonnen de meiden met de opwarming. De ouders waren blij met verlate start (15 minuten later) om beter te wennen aan de weersomstandigheden. Na de jel (iets met meloen banaan), en de aftrap was er een snelle actie van Jasmijn 1-0. We gaan nog even zoeken naar alternatief voor meloen banaan, heeft iemand een idee met een aardbei of een appel?

Meteen weer aanval met 2 fantastische passes, de goede keepster van Jonathan redt op de inzet van Maren. Twee volgende aanvallen stuiten weer op eenduikende keepster, terwijl onze kiep Benthe nog geen bal heeft gehad. Roos schiet met een uitgekiend schot net naast. Nicky en Roos staan alert in de verdediging maar krijgen geen bal. Maren dan toch in 2x de 2-0. De volgende aanval van Jasmijn belandt aan de binnenkant van de verste paal, 3-0. Dit terwijl Lize klaarstond voor rebound van Jonathan’s goede keepster. Dan volgt nog een snelle counter van Jasmijn onder de keepster door, 4-0, en tijd voor wat drinken.

De tegenstanders krijgen de opdracht om met zijn allen aan te vallen, dat kan nog spannend worden! Een schot van Tessa, buitenkant paal. Dan Denise vrij voor de keeper met een fantastische schijnbeweging, helaas geen resultaat, maar vervolgens is daar Maren, 5-0. Na een uitval komt Lize vrij voor goal, maar de verdediger komt net op tijd om de aanval te stoppen. Uittrappen voor keepster Jonathan is een uitdaging, want al speelsters van Jonathan worden gedekt door de driebergse leeuwinnen. De keepster laat de natte bel glippen, en Maren staat paraat voor de 6-0. Een volgende solo van Lize strandt helaas. Een goede aanval van de tegenstander eindigt met een bodycheck tegen Roos. Meteen gaat de wedstrijd door en scoort Denise scoort netjes in de hoek, 7-0. Rust.

Na een korte rust is Driebergen weer hoofdzakelijk op de helft van Jonathan te vinden. Fenna pakt met een mooie actie de bal af, maar een volgende verdedigster pikt deze weer af. Een aanval van Jonathan stuit vervolgens op Benthe. De tegenaanval van Jasmijn komt weer via binnenkant buitenste paal, 8-0. Het spel golft te snel voor uw journalist. Ineens is daar een overtal voor driebergen en met een verwoestend schot scoort Lize haar eerste doelpunt ooit, 9-0. Een trotse vader glimt langs de kant. En moeder aan de app gekluisterd leeft mee.

Nog een kans voor Fenna, maar de keeper is weer paraat. Dan een snelle actie van Denise, en ja hoor, met een mooi schot wordt het 10-0. Driebergen blijft ook mooi combineren en weer een binnenkantje paal van Denise, 11-0. Na een korte pauze gaat Maren keepen, en betreedt Benthe het veld. Eerste balcontact van Benthe wordt op de lijn gestopt door keeper. Maar voordat ik uitgetypt ben heeft Jasmijn alweer de 12-0 gescoord. Ik weet het niet zeker, maar zal wel binnenkant paal geweest zijn! Het spel blijft op de helft van Jonathan en Benthe scoort met mooi halfhoog schot, 13-0. Fenna, aanvoerder, verovert meteen de bal, en na mooi overspel schiet Roos net op kiep. Uit de corner mag Roos nog eens aanleggen en ja! 14-0. Meteen weer snelle actie en Benthe met assist van Tessa, 15-0. En meteen door passes van Roos-Jasmijn-Benthe scoort 16-0. Van aftrap Jasmijn met mooie rush 17-0. Nog een aanval strandt achter de achterlijn en het is strafschoppentijd. Maren houdt bijna alles tegen, maar ook onze meiden scoren niet allemaal. Iedereen mag de warmte opzoeken.

En zo eindigde de tweede encounter tegen Jonathan opnieuw met 17 goals voor FCD Jo9-5M!