OSM MO13-2 maatje te groot en snel voor MO13-1

MO13-1 speelde een geweldige wedstrijd tegen koploper de Dreef en hield lang stand.

Dat was even slikken zaterdagochtend. Er was twee keer goed getraind dus daar kon het niet aan liggen. De tegenstander leek en bleek ook sterk hoewel er zeker mogelijkheden waren/lagen. Zij speelden in een 2-3-1 opstelling waardoor er extra loopwerk van onze meiden werd verwacht. En dat kwam vaak niet waardoor MO13 constant achter de tegenstander en de feiten aanliep. Omdat er ook niet scherp werd gedekt/gespeeld waren er veel kansen voor OSM. Amber (1e helft) en Febe (2e helft) deden als keepster wat ze konden maar in totaal kon OSM zeven keer scoren.

Na een koude warming-up met muziek en een snelle fotosessie van het team was scheidsrechter Herman er door alle administratie later dan gepland om 10.10 uur klaar voor op veld 2A. De eerste minuten waren voor het team van aanvoerster Jasmijn en uit de eerste behoorlijke aanval van OSM werd meteen gescoord.

Tussen de 0-2, 0-3 en 0-4 door zagen de FCD fans alleen een schot van Bieke en één van Phine. MO13 kwam er niet echt aan te pas. Met een paar aansporingen maar zonder Elaine ging het na rust wel beter en het bleef lang 0-4. Het lukte Febe met een aantal mooie reddingen haar doel schoon te houden en Bieke was onder meer twee keer uit een korte corner dichtbij een doelpunt. Uiteindelijk lukte het OSM toch nog om de score uit te bouwen naar 0-7.

Het was niet heel hartverwarmend maar er zijn genoeg snel te realiseren verbeterpunten voor de volgende wedstrijden tegen minder tegenstanders. Op naar Schalkwijk!