Overtuigende overwinning op Sterrenwijk

FC DRIEBERGEN boekte een over de hele wedstrijd genomen dik verdiende overwinning op een zwak Sterrenwijk. De Driebergenaren behoedden Sterrenwijk voor een nog groter nederlaag want onze voorwaartse sprongen heel slecht met hun kansen om 0-8 had helemaal niet misstaan.

Het begon al in de 5e minuut toen Tolga Albayrak oog in oog met de doelman kwam maar zijn schot ging over het doel. 10e minuut zelfde situatie maar nu was het Mathijs Brink die faalde. Maar met goed combinatie spel van FC DRIEBERGEN kon het niet uitblijven dat er een doelpunt in de lucht zat.

Het was in de 16e minuut dat Robin Notenboom binnen de 16meter werd vastgehouden en de toegewezen strafschop werd feilloos benut door Kevin van Woudenberg 0-1. In de 19e minuut een verre uitrap van doelman Michel van Bruggen die Tolga Albayrak bereikte en met zijn sterke lichaam de bal goed afschermde zodat de verdediger er niet aan kwam en zo de keeper beheerst passeerde 0-2.

Het was Strerrenwijk wat zijn handen vol had aan het beweeglijke en goed combinerend FC DRIEBERGEN. Maar moesten wel wachten tot de 35e minuut dat een uitstekende aanval die liep via Robin Notenboom en Tolga Albayrak en deze laatste speler wederom beheerst scoorde 0-3. En zo volgde de ene na de andere aanval maar door goed keeperswerk van de doelman van de thuisclub werd de rust bereikt met 0-3

De 2e helft was van mindere kwaliteit, het gaf een wat rommeliger beeld men drong minder aan, met veel onnodig bal verlies. In de 55e minuut wisselde trainer Bert v/d Brom zijn 3 wissels in voor 3 verse krachten Mathijs Brink werd vervangen door Nick Swaen, Bagdad Ajiach door Bart Poos, en Lucas v/d Hengel door Alexander Kosterman.

Direct na deze wissel een grote kans Tolga Albayrak die de bal over de keeper lobte maar de bal werd van de lijn gehaald. Even later een driehoekspel tussen Tolga Albayrak, Jelle Adema en Nick Swaen en door de laatste speler afgerond 0-4.

Na dit doelpunt werd het rommeliger en in de 89e minuut werd het nog door een verdiende strafschop door Kevin van Woudenberg zelf verdiend door zijn goede Aktie en deze wederom feillos benutte 0-5.

Zaterdag as 12 november de thuiswedstrijd tegen Cobu-Boys(Amersfoort) aanvang 14.30.