Paul van Hofwegen zet punt achter lange Driebergse voetbalcarrière!

Autoservice Cor Duiveman

Deze week heeft Paul van Hofwegen (37) voor zichzelf de knoop doorgehakt, hij stopt toch met selectie-voetbal. Vorig seizoen was hij nog vastberaden om er een jaar aan vast te plakken, kortgeleden heeft hij zich toch bedacht. Het is niet de leeftijd die een rol speelt, want fysiek kan hij het nog wel aan. Het is voornamelijk de tijd die het hem gaat kosten tussen werk, privé en voetbal.

Paul was de afgelopen (ongeveer) 20 jaar veelvuldig te vinden op de positie links centraal achterin in ons 1e elftal, met vaak de aanvoerdersband om de arm. Een echte leider, sterk in de duels, comfortabel aan de bal en de meester in de lucht. Hoeveel kopgoals Paul daadwerkelijk heeft gemaakt, dat zal hij zelf ongetwijfeld weten. Afgelopen seizoen kopte hij er in de competitie nog 6 raak uit standaardsituaties.

Met Paul nemen we afscheid van een rolmodel en voorbeeld voor iedereen op FC Driebergen. Op jonge leeftijd begonnen bij de pupillen en uiteindelijk jarenlang gespeeld in het 1e elftal van onze vereniging. Maar naast dat is Paul vooral een heel erg goed mens. Paul kent iedereen en iedereen kent Paul. Zo is hij altijd in voor een praatje, met iedereen. Of je nou bestuurslid, staflid, teamgenoot of supporter bent, Paul interesseert zich in je. Hij wist en weet dat we een voetbalvereniging met z’n allen zijn en dat iedereen z’n steentje daarin bijdraagt.

Gaan we voor goed afscheid nemen van Paul? Nee, gelukkig niet! Hij zal zich vanaf aankomend seizoen gaan inzetten bij het geven van trainingen bij zijn jongste zoon Luuk. Wij zijn blij dat Paul zijn enthousiasme, ervaring en kennis over het spelletje gaat overbrengen aan onze jongste jeugd, een zegen voor alle kids die training van hem gaan krijgen. Daarnaast hopen we hem natuurlijk af en toe nog te aanschouwen bij het 3e, het team waar veel vrienden en oud-teamgenoten van hem in spelen.

Paul, bedankt voor alle jaren! We gaan je missen op het veld bij het 1e, maar hopen je nog veelvuldig te kunnen zien en spreken op ons sportpark!

Het bestuur