Programma 41e schoolvoetbaltoernooi Driebergen

FC Driebergen organiseert in het vervolg op voetbalvereniging CDN het toernooi voor de 41ste keer.

Dit schoolvoetbal toernooi is ieder jaar weer een feestelijk gebeuren waar een groot aantal jongens- en meisjesteams op 13 april (onderbouw) en 20 april (bovenbouw) op sportpark “De Woerd” om de sportieve eer gaan strijden. Alle lagere scholen doen ook dit jaar weer mee: De Valkenheuvel, De Zonheuvel, DeDolfijn, De Uilenburcht, De Kring, Instituut Coolsma, De Vuurvogel en de Ontdekkingsreis.

Deze scholen geven blijk van waardering voor dit toernooi en geven gehoor aan de oproep “meer te bewegen”. Alle scholen laten zich dus weer van hun sportieve kant zien op Sportpark “De Woerd”. Het aantal aanmeldingen is fantastisch. Ruim 900 kinderen verdeeld over 52 teams onderbouw en 41 teams bovenbouw spelen in totaal ongeveer 200 wedstrijden aangemoedigd door hun fanatieke en uiteraard sportieve ouders.

De toernooicommissie regelt het schoolvoetbal ook dit jaar met veel enthousiasme, zorg en deskundigheid. Samen met heel veel vrijwilligers van FC Driebergen wordt alles gecoördineerd
Wij bedanken de organisatie en wensen iedereen een heel plezierig en succesvol toernooi toe. Driebergen mag trots zijn op zoveel inzet, sportiviteit en spelplezier!

Klik op onderstaande link voor het programma

Programma schoolvoetbal Driebergen 2016