Pupil van de maand: Sofie Kwint

Tijdens de thuis wedstijd van VR1 tegen ZVV kreeg de vrouwen gezelschap van de pupil van de maand.

De pupil van de maand is afkomstig uit 1 van onze jeugd teams, MO11 of MO13. Aan het einde van vorig seizoen is dit 1 keer uitgeprobeerd en dat bleek een groot succes te zijn. Vandaar dat we het dit jaar willen voortzetten en dan 1 keer in de maand een speelster van de MO11 en 1 keer een speelster van MO13. De speelster is er dan bij met de wedstrijd bespreking, mag mee doen met de warming-up en neemt natuurlijk de aftrap en mag daarbij proberen te scoren in het doel van de tegenstander. Als bedankje krijgt ze dan een mooi voetbal met de namen van de speelster van VR1 er op.

En deze maand was dat Sofie Kwint. Sofie is een speelster van de MO11 en vond het in het begin best wel spannend maar na de kennismaking met het de speelsters had ze er vooral veel zin in. En ze had geluk want de speelsters van VR1 moesten een teamfoto maken en de fotograaf Johan Prins vond het een goed idee als er ook een foto gemaakt zou worden met Sofie erbij. Daarna begonnen ze aan de warming up, en ook dat ging hartstikke goed. En bij de aftrap maakte ze een mooie actie en scoorde in het doel van de tegenstander en gaf daarbij het juiste voorbeeld voor de speelsters van VR1.

Hieronder volgt nog een klein paspoortje van Sofie:

Naam: Sofie Kwint

Leeftijd: 8 jaar

Elftal: MO11-1

Leukste positie in het veld: Links achter

Leukste trainingsoefening: mini partijtje

Ze is fan van: FC Utrecht

En de beste speler vind ze: Messi

Lieve Sofie we vonden het erg leuk dat je met ons mee deed en dat je ons daarna zo goed hebt aangemoedigd. Hopelijk zien we je snel weer bij ons langs het veld!