Pupillenscheidsrechter worden?

Pupillenscheidsrechters FC Driebergen

In november 2015 organiseert de scheidsrechterscommissie weer een cursus voor nieuwe jeugdscheidsrechters. FC Driebergen is de enige vereniging in de wijde omgeving waar bijna alle wedstrijden van de E- en F-pupillen worden gefloten door de eigen jeugdleden. Dat gaan we zo houden!

De kosten van de cursus worden door FC Driebergen betaald. Zodra er zich 16 deelnemers hebben aangemeld, dan kan de cursus op ons eigen sportpark gehouden worden.

Geef je op voor de cursus pupillenscheidsrechter, er zijn nog een paar plaatsen vrij!!

Scheidsrechter zijn is niet altijd gemakkelijk, maar wel heel belangrijk, want zonder scheids geen wedstrijd. En, fluiten is leerzaam en leuk, op welk niveau dan ook.

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur. Ben je 2e jaars speler van een D-team (of ouder), dan kun je aan deze cursus meedoen. Je leert van een docent van de KNVB de kneepjes van het scheidsrechters-vak voor wedstrijden op half veld. Leiding geven aan een voetbalwedstrijd, zelfvertrouwen, snel en duidelijk beslissingen nemen, de spelregels, het komt allemaal aan de orde.

In deze cursus wordt ingegaan op:

  • wat is een goede scheidsrechter
  • spelregels 7 tegen 7
  • leiden van wedstrijden 7 tegen 7
  • in de praktijk oefenen

Wees er snel bij; er zijn nog maar een paar plaatsen vrij.

Meld jezelf aan als jeugdscheidsrechter. Mail naar Paul Kooiman, of geef jezelf zaterdag op voor de cursus bij het wedstrijdsecretariaat.