Record aantal deelnemers Hennie Knoop Trofee

Telecombinatie Driebergen

Zaterdag 12 januari jaargang acht alweer voor de Hennie Knoop Trofee. Met een record aantal deelnemers was het bijna een “uitverkocht” huis in Champ Aubert. 44 klaverjassers en 17 jokeraars lieten zich verwennen door Etienne en Tigo, die  er alles aan deden om ons een geweldige dag te bezorgen.

Bij het jokeren ging de overwinning naar Sonja Hoogendijk. In de derde en laatste ronde sloeg zij toe. Vanaf de vierde plaats passeerde zijn Marrie, Geert en Bea die de hele dag de top drie hadden gevormd. Toch vielen ook zij nog in de prijzen met de tweede plaats voor Marrie en ex aequo op drie Bea en Geert.

Bij het Klaverjassen ging de Hennie Knoop Trofee naar Hennie van Ginkel. Bijna ging het in de laatste boom nog fout door een lage score van 883 (ook een dag record).  Maar de sterk gestarte André Borst kende in de laatste ronde ook even een dipje en moest genoegen nemen met een eervolle tweede plaats. De prijs voor de hoogste boom van de dag deelde André met  Herman Hoogendijk. Bart Snijders sloot als derde aan op het podium.

De door Jumbo De Sluis fraai opgemaakte prijzen werden ronden de klok van zeven uur traditioneel uitgereikt door Fred Koop, daarmee kwam een einde aan deze geslaagde dag. Graag tot volgend jaar.

Zie voor uw eigen analyse de bijgevoegde lijsten.

Klaverjassen Eindstand

Jokeren Eindstand