Remco van Meenen winnaar 3e ‘PDSD’

Autoservice Cor Duiveman

Zaterdag 28 april jl. werd weer gestreden, voor de 3e keer in successie, om de titel “Winnaar Peter Dingemans Single Darttoernooi”. Deze jaargang aanzienlijk minder deelnemers, wellicht door de vooraf gevreesde naweeën van koningsdag. Met 30 dartliefhebbers evengoed een ijzersterk deelnemersveld en onder muzikale begeleiding van zanger Mike Klein (&Co) werd het toch weer een bijzonder gezellige avond.

Deze editie werd de boel na de poulefase opgesplitst in een verliezersronde en een winnaarsronde. In de halve finales van de verliezersronde rekenden Koos Geerding af met Ruud Smorenburg en Bennie Mentjens met Martin van Wijk. In de finale was Bennie te sterk voor Koos en ging daardoor aan de haal met de verdiende troostprijs. De winnaarsronde leverde mooie halve finales op, waarin Erik Hentenaar te sterk was voor Jan Drost en debutant Remco van Meenen de winnaar van 2017, Arthur Gijzen, het nakijken gaf. De finale leverde een 4-2 overwinning op voor de goed acterende Remco van Meenen tegen de eveneens goed spelende Erik Hentenaar.

Remco mag zich hierdoor scharen bij het illustere rijtje voormalig winnaars, Marcel Smit (2016) en Arthur Gijzen (2017).

De organisatie bedankt sponsor Cor Duiveman Autoservice, Hennie van Vulpen voor het heerlijke koude buffet, vrijwilligers en alle deelnemers voor het mogelijk maken van deze gezellige dartavond.

Sportieve groet,
De FCD Dartorganisatie.