René van der Kooij aangesteld als Voetbal Technisch Coördinator

Bleijenberg Financiële administratie

Het hoofdbestuur van FC Driebergen heeft René van der Kooij gevraagd om de komende anderhalf jaar het voetbaltechnisch beleid van FC Driebergen opnieuw vorm en inhoud te geven. René is op dit moment via zijn voetbalschool (ASA = All Sports Academy) aan FC Driebergen verbonden en zal dit met behulp van zijn ASA trainers oppakken.

FC Driebergen (FCD) wil een voetbalvereniging zijn waar iedereen met plezier kan voetballen op zijn of haar eigen niveau. Het prestatieve beleid van FCD is erop gericht om de doorstroming naar het eerste en tweede seniorenteam mannen en het eerste seniorenteam vrouwen met alleen eigen jeugdspelers te realiseren. Daarnaast willen we iedereen zoveel mogelijk tot zijn recht laten komen op welk niveau ook. Het technische beleid moet er ook op gericht zijn dat iedereen met plezier bij FCD voetbalt en blijft voetballen.

René zal hier vorm en inhoud aangeven samen met een zogenaamd Technisch Hart van FCD en met behulp van de trainers van ASA. Dit Technisch Hart (TH) zal onder meer bestaan uit clubmensen (waaronder oud eerste elftal spelers) die de clubcultuur bewaren en bewaken. Vanaf het seizoen 2014/`15 zal René iemand vanuit FCD begeleiden om zijn rol over te nemen.

René is samen met het TH en de ASA trainers verantwoordelijk voor de aanstelling en beoordeling van trainers van buiten FCD in overleg met het Hoofdbestuur. Op dit moment begeleidt René al vanuit zijn voetbalschool de FCD trainers (ouders, vrijwilligers).

Peter Dingemans is vanuit het hoofdbestuur het aanspreekpunt voor René samen met Ton Meeles die als adviseur het hoofdbestuur en René gevraagd en ongevraagd van adviezen zal voorzien.

Het bestuur