Rob Radstok aangesteld als nieuwe Hoofdtrainer van de Dames selectie

van Raalten Bouwadvies

FC Driebergen heeft voor het volgende seizoen gekozen om de 56 jarige Rob Radstok aan te stellen als Hoofdtrainer van de Dames afdeling. De aanstelling is tot stand gekomen in overleg met de VTZ. 

Voorzitter VTZ Henk Verberne: “Rob is al jaren bij de club werkzaam als trainer en derhalve een echte clubman met de juiste instelling en ambitie om het Vrouwenvoetbal binnen FC Driebergen nog verder op de kaart te zetten.”  

Rob is al 15 jaren werkzaam als trainer van diverse jeugdteams binnen FC Driebergen. Twee jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar het Vrouwenvoetbal en is de afgelopen twee seizoenen trainer-coach geweest van Vrouwen 2. 

Gert van Stijnvoort zal Rob assisteren bij Vrouwen 1, Gert heeft meerdere jeugdteams en de HE2 getraind binnen FC Driebergen en maakt dit seizoen ook de overstap naar de Vrouwenafdeling. 

We zijn van mening als vereniging dat de opgedane kennis en ervaring door zowel Rob als Gert een uitstekende impuls kan zijn voor het Vrouwenvoetbal en leid tot uitbreiding binnen de Damesafdeling. 

FC Driebergen heeft de ambitie om ook met het Damesvoetbal een prominente rol te spelen in de regio en de doorstroming vanuit de jeugd ook binnen het Damesvoetbal gestalte te kunnen geven. 

Namens het Algemeen Bestuur,
Jelle Adema