Scheidsrechters geslaagd!

Thesio ICT Professionals

U heeft ze ongetwijfeld al op de velden gezien. Niet in hun voetbalkleren, zoals gewoonlijk, maar in scheidsrechterstenue. Onze kersverse scheidsrechters Luuk Andriessen en Sven Rouwenhorst.

In het voorjaar zijn ze beiden geslaagd voor de cursus verenigingsscheidsrechter. Ze hebben les gekregen van eredivisie scheidsrechter Jeroen Manschot en hebben niet alleen de spelregels geleerd, maar juist ook hoe je een wedstrijd op groot veld moet leiden. En dat hebben ze inmiddels meerdere malen laten zien op de velden van FC Driebergen.

Luuk en Sven hebben al een paar jaar ervaring als pupillenscheidsrechter. Regelmatig floten ze de pupillen op half veld. Nu gaan ze dus de junioren vanaf JO13 fluiten.

Luuk, Sven, namens het jeugdbestuur van harte gefeliciteerd en veel succes en plezier gewenst.

Bij FC Driebergen hebben we continu nieuwe pupillen- en jeugdscheidsrechters nodig. Mocht uw zoon of dochter het leuk denken te vinden om pupillenwedstrijden te leiden, laat het me dan weten op scheidsrechter@fcdriebergen.nl. Na de zomer begint er weer een nieuwe cursus. Ook als uzelf het elke zaterdag beter weet dan de dienstdoende scheidsrechter, dan is het hoog tijd om dit in de praktijk te brengen. Stuur dan ook een mail naar scheidsrechter@fcdriebergen.nl.

Paul van Oosten
Scheidsrechtercoördinator