Schitterende overwinning F10

Nadat de F10 aanvankelijk een vrij weekend had, werd op het laatste moment de wedstrijd tegen VRC F11 te Veenendaal ingelast. Door het enthousiasme van de spelers was de groep in “no time” dusdanig compleet zodat er met een volwaardig team naar Veenendaal kon worden afgereisd.

Om 8:30 aanvang van de wedstrijd, ouders langs de lijn genietend van de speelvreugde van de kids en het heerlijke zonnetje. Na een vliegende start waarin Driebergen al snel op voorsprong kwam wist Veenendaal kort daarna langszij te komen en even daarna zelf 2-1 te maken.

FC Driebergen voelde echter dat de mogelijkheden er waren om te winnen van dit team, waarna iedereen er nog een tandje bij zette. Met een paar mooie individuele acties en een prachtige vrije trap wist Driebergen de wedstrijd nog voor de rust volledig om te buigen waardoor de rust werd ingegaan met een 4-2 voorsprong.

Ook in de tweede helft werd er goed samengespeeld en wisten de spelers van FC Driebergen, VRC heel lang van het scoren af te houden, met mooie reddingen van de keeper en goed verdedigend werk achterin. Vanaf eigen helft kwam FC Driebergen er met grote regelmaat gevaarlijk uit, waardoor de score opliep naar 6-2. Uiteindelijk werd in de slotfase door beide teams nog één maal gescoord waardoor de 3 punten met een 7-3 overwinning mee naar huis werden genomen.

Mannen we hebben weer genoten van jullie inzet, speelplezier en mooie acties.

Thnx voor deze leuke wedstrijd!