Schop in de grond bij FC DRIEBERGEN!

van der Klift Kapsalon Driebergen

Na enkele jaren van betrekkelijke rust gaat binnenkort de schop opnieuw de grond in op Sportpark de Woerd. Het plan is om nog voor de zomer te beginnen met de aanleg van een nieuw Hoofdveld voor FCD. Op dezelfde plek waar nu nog een grasveld ligt, zal een nieuw kunstgrasveld worden gerealiseerd. Doel is om dit veld gebruiksklaar te hebben met ingang van het nieuwe seizoen. De kwaliteit van dit veld is hetzelfde als het nieuwe kunstgrasveld bij DEV in Doorn. Het eerste team heeft er al vriendschappelijk tegen DEV op gespeeld en geconstateerd dat het goed was.

En dan zijn we er nog niet! De voorbereidingen voor het realiseren van nieuwe huisvesting zijn concreet aan het worden. Als dat klaar is dan kan FCD vele jaren vooruit. Schetsen van de nieuwbouw hangen al enige tijd in de kantine. Een aantal aannemers hebben aangegeven deze accommodatie te willen gaan bouwen. Doel van het bestuur is om enkele aannemers te selecteren die een offerte mogen uitbrengen. Met de beoogde bouw zal naar verwachting na de zomer gestart kunnen worden.

Om dit alles in goede banen te leiden is hulp van enthousiaste vrijwilligers nodig. Het liefst personen die relevante kennis en ervaring hebben, bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid, veiligheid, planning en communicatie. Heb je interesse of wil je eerst meer informatie hebben neem dan contact op met Peter Dingemans (voorzitter@fcdriebergen.nl) of Erik Zegwaart (secretaris@fcdriebergen.nl) .

 

Het bestuur