Seizoen nu weer echt van start

De winterstop zit er definitief op. Her en der werden er al wat oefenwedstrijden gespeeld  afgelopen week en ook deze zaterdag zal er door sommige teams nog vriendschappelijk gespeeld worden maar voor de meeste teams is het dit weekend weer volle bak aan de slag.

De selectieteams bereiden zich nog een week voor op de herstart van de competitie. De dames doen dit tegen JSV Da2 terwijl de C1 (thuis) en A1 (uit) het opnemen tegen Hoogland. Het zevende mag wel aan de bak voor de competitie, zij gaan op bezoek bij Houten. De D1 gaat naar DOVO. Het eerste oefent om 14.30 thuis tegen tweedeklasser Hercules.

Ook het vierde en het zesde spelen thuis, maar dan voor de competitie. Het vierde zal deze wedstrijd proberen de ongeslagen status in eigen huis vast te houden tegen VVA. Het zesde ontvangt Zeist.

Op zondag staat er één thuiswedstrijd op het programma. Het tweede neemt het dan op tegen Saestum. Het vierde van de zondag komt ook in actie, zij gaan naar HDS.

Verder zijn er natuurlijk nog vele andere wedstrijden en gaan ook de pupillen weer vol aan de bak. Kijk voor het volledige programma elders op onze website.