Selectietrainers 2016-2017

Rondom deze periode is de technische commissie van FC Driebergen erg druk met het zo goed mogelijk invullen van de selectieteams voor het nieuwe voetbaljaar 2016-2017, alsmede met het vinden van capabele trainers om al deze talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen. Spelers zijn en worden bekeken, en vaak nog eens bekeken en er wordt uitgebreid gesproken over de invulling van de selectietrainers.

De afgelopen periode zijn met diverse beoogde trainers voor het seizoen 2016-2017 gesprekken gevoerd. Trainers die we hoog in het vaandel hebben staan en waar FC Driebergen trots op mag zijn! Zij zetten zich vaak al meerdere jaren vol enthousiasme in op het trainingsveld en bij de wedstrijden. Nu is voetbal natuurlijk het leukste spelletje wat er is, maar toch.
De technische commissie is verheugd dat de ervaren Rob Radstok als hoofdtrainer en André van Randwijk als assistent-trainer volgend voetbaljaar de A1 weer willen gaan trainen. Een belangrijk team dat zich moet gaan ontwikkelen richting de senioren.

Henk Verberne als hoofdtrainer en Patrick van Dompzelaar als assistent-trainer hebben zich bereid verklaard om de talenten in de B1 onder hun vakkundige hoede te nemen.
Geert van der Lande zal in het seizoen 2016-2017 het team C-onder-14 (C3) de fijne kneepjes van het voetbalvak bij gaan brengen. Een assistent-trainer, indien mogelijk van ASA, zal hierbij nog worden aangetrokken.
Ook een assistent-trainer wordt nog aangezocht voor de D1, waar de ervaren Peter Duiveman zich bereid heeft verklaard om het hoofdtrainerschap op zich te willen nemen.
Jörgen Boumeester zal net als dit jaar de spelers van de E1 onder zijn niet-aflatende inzet en enthousiasme boven zichzelf uit gaan laten stijgen.
En tenslotte wordt nu al bekend gemaakt dat teamsmeders Arnaud van Holst en Martin Lahaije bereidheid hebben aangegeven om in het seizoen 2016-2017 de spelers van de E-onder-10 (E3) tot volle wasdom te laten komen.

Al deze trainers hebben een of meerdere trainersdiploma’s, hetzij die van pupillentrainer, jeugdtrainer of TC3.
Voor de invulling van alle andere selectieteams zullen in de komende weken met diverse trainers gesprekken worden gevoerd. Wanneer meer trainers bekend zijn zult u hierover vanuit de technische commissie nader worden geïnformeerd.

Mocht u als ouder of speler tijd en gelegenheid hebben om ook trainingen te geven, en heeft u wellicht de ambitie om (assistent-)selectietrainer te worden bij FC Driebergen, dan nodigt de technische commissie u van harte uit om dit aan te geven. De technische commissie ondersteunt en begeleidt u hierin. Wanneer u uw zoon of dochter gaat trainen zal hij of zij dat in ieder geval – hoewel er uitzonderingen bestaan – fantastisch vinden. Denk er eens over na en spreek er gerust eens met iemand van de technische commissie of een teamcoördinator over!

De Technische Commissie

Bijlage: trainersoverzicht

SelectieteamHoofdtrainer(s)Assistent-trainer
A1Rob RadstokAndré van Randwijk
B1Henk VerbernePatrick van Dompzelaar
C1n.n.b.n.n.b.
C – onder 14Geert van der Landen.n.b
D1Peter Duivemann.n.b
D – onder 12n.n.b.n.n.b.
E1Jörgen Boumeestern.n.b.
E2n.n.b.n.n.b.
E – onder 10Arnaud van Holst / Martin Lahaije
E4n.n.b.n.n.b.
F1n.n.bn.n.b.
F2n.n.b.n.n.b.
F3n.n.b.n.n.b.