Spannende thuiswedstrijd voor de meiden van JO9-5M!

Na de meesterlijke zege van vorige week wacht de meiden van JO-95M deze zaterdagochtend een grotere uitdaging: ze krijgen bezoek van de dames van Vriendenschaar JO9-4M. Uit verloren ze met 5-1 van dit sterke team uit Culemborg. De grote vraag bij de warming up is: kunnen we thuis wél van ze winnen?

Al snel blijken de meiden aan elkaar gewaagd. Een echte wedstrijd, wat leuk! In de 6e minuut komen we op 0-1 achterstand, maar de Driebergse dames laten dat niet op zich zitten en Maren scoort vrij snel daarna de gelijkmaker 1-1!

Wat groeit het team, er wordt supergoed overgespeeld, de meiden zitten dicht op de bal en ook achterin wordt er fanatiek verdedigd. Na een prachtige pass van Maren scoort Denise 2-1. De meiden proberen uit alle macht deze voorsprong te behouden, maar helaas komt er nog voor de rust een tegengoal. Een bal op de paal redt ons van de 2-3.

2-2 bij rust!

Het is ook de wedstrijd van de blessures. Lize wordt gewisseld omdat ze een bal heel hard op haar knie krijgt en ook Jasmijn krijgt die vervelende bal net iets te hard tegen haar buik. Gelukkig weet coach Fred hier wel raad mee en lapt hij de meiden met de waterzak en spons weer op.

Na de rust loopt de spanning op. Zowel in het veld als langs de lijn, waar de vaders en moeders na de nodige kopjes koffie wakker genoeg zijn om de meiden fanatiek aan te moedigen. Maren weet het team van FC Driebergen weer op voorsprong te brengen: 3-2. Na een prachtige voorzet van Jasmijn, weet Tessa het doel te vinden. Helaas houdt de keeper van Vriendenschaar ‘m tegen.

Bente vist de een na de andere bal uit het goal. Wat een topkeepster! Toch weet ze helaas niet te voorkomen dat het 3-3 en 3-4 wordt. Hierna is het Denise die de stand op 4-4 weet te krijgen. Weer gelijk!

Zo tegen het einde slaat de vermoeidheid toe bij de meiden en weten ze het gelijkspel helaas niet vast te houden. Na een eigen doelpunt en een laatste voltreffer van Vriendenschaar eindigt de stand op 4-6.

Wát een vooruitgang en wát een mooie wedstrijd. Ga zo door dames!