Spanning in bekerpoule E2

Afgelopen zaterdag stond het tweede bekerduel van een poule van vier op het programma voor FCD E2. Jort van der Lande kon er wegens een bruiloft niet bij zijn en werd vervangen door Mart Niehoff. In de eerste fase van de wedstrijd ging het gelijk op.

Laatste fase van de eerste helft ging het lopen bij FCD en eindigde de eerste helft in een 2-3 voorsprong voor FCD. Na de rust ging het weer gelijk op en kwam Sporting zelfs gelijk op 3-3. Daarna ging het weer een lange tijd gelijk op met kansen over en weer. Toen kwam weer de beruchte eindfase van de E2 hetgeen resulteerde in een 3-7 overwinning voor onze mannen.

Het was weer genieten hoe onze mannen al combinerend het net van de tegenstander wisten te vinden. Het laatste bekerduel oftewel de derde wedstrijd van de poule wordt spannend. Helaas heeft Jonathan E3 – waar onze mannen in de eerste wedstrjjd 3-3 gelijk tegen hebben gespeeld – ook hun wedstrijd tegen DEV Doorn dik gewonnen.

Om door te kunnen bekeren moet waarschijnlijk het laatste bekerduel van FCD E2 tegen DEV Doorn E1 ook worden gewonnen en liefst met zoveel mogelijk goals verschil. Jonathan moet het laatste bekerduel tegen Sporting dus minder dik winnen als FCD tegen DEV Doorn om door te kunnen bekeren. Altijd spannend dat bekeren !!!!!!!!!!

Afgelopen zaterdag stond het tweede bekerduel van een poule van vier op het programma voor FCD E2.
Jort van der Lande kon er wegens een bruiloft niet bij zijn en werd vervangen door Mart Niehoff. In de eerste fase van de wedstrijd ging het gelijk op. Laatste fase van de eerste helft ging het lopen bij FCD en eindigde de eerste helft in een 2-3 voorsprong voor FCD. Na de rust ging het weer gelijk op en kwam Sporting zelfs gelijk op 3-3. Daarna ging het weer een lange tijd gelijk op met kansen over en weer. Toen kwam weer de beruchte eindfase van de E2 hetgeen resulteerde in een 3-7 overwinning voor onze mannen. Het was weer genieten hoe onze mannen al combinerend het net van de tegenstander wisten te vinden. Het laatste bekerduel oftewel de derde wedstrijd van de poule wordt spannend. Helaas heeft Jonathan E3 – waar onze mannen in de eerste wedstrjjd 3-3 gelijk tegen hebben gespeeld – ook hun wedstrijd tegen DEV Doorn dik gewonnen. Om door te kunnen bekeren moet waarschijnlijk het laatste bekerduel van FCD E2 tegen DEV Doorn E1 ook worden gewonnen en liefst met zoveel mogelijk goals verschil. Jonathan moet het laatste bekerduel tegen Sporting dus minder dik winnen als FCD tegen DEV Doorn om door te kunnen bekeren. Altijd spannend dat bekeren !!!!!!!!!!