Speel Veilig Voetbal

Speel veilig

Mijn naam is Ton Norbart en ik kom uit een echt voetbalgezin waarin iedereen, in welke vorm dan ook, zich heeft ingezet voor het jeugdvoetbal.

Het veranderde gedrag en het toenemende geweld op de sportvelden heeft ervoor gezorgd dat ik het programma Speel-Veilig heb ontwikkeld.

Speel-Veilig-Voetbal is een e-learning programma dat erop gericht is om sportiviteit  en spelvreugde, maar ook respect en veiligheid weer als iets vanzelfsprekend te laten worden.

Het programma ondersteunt jeugdcoaches en jeugdleiders bij hun taken en is door het visuele aspect zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen uitvoerbaar. Tevens worden ouders betrokken bij het team waarin hun kind speelt. Deze betrokkenheid is zeer belangrijk voor kinderen, maar ook voor de vereniging.  Voor u als ouder is het fijn om te weten dat FC Driebergen zich continue blijft ontwikkelen op het gebied van respect en veiligheid,.

Voor FC Driebergen  is Speel-Veilig-Voetbal een pilot voor dit seizoen. Trainers, coaches, ouders of wie geïnteresseerd is in deze digitale cursus – dus te volgen op eigen tijd en eigen  tempo – kunnen een toegangscode krijgen door een mailtje te sturen naar bert@hdegoede.nl