Spinnen met J015-1 bij Health Center Hoenderdaal

Hoenderdaal

Onder de bezielende leiding van Manon Ruijter, onze sport instructrice van Health Center Hoenderdaal, heeft de J015-1 van FC Driebergen i.p.v. een reguliere voetbaltraining ervaren wat spinnen is.

In het kader van breed motorisch opleiden van spelers heeft de begeleiding van de J015-1 er voor gekozen om de daad bij het woord te voegen en de jongens een avondje te laten kennis maken met spinnen.

De inzet en opkomst van de J015-1 is altijd formidabel en dus ook bij het avondje spinnen. De meeste spelers hadden nog nooit op een spinfiets gezeten, dus was het voor hun een hele leuke ervaring om kennis te maken met de sport.

We hopen in de toekomst de spelers met ook andere sporten in aanmerking te laten komen  en nog meer ervaringen op te doen met bewegen. Misschien wel met onze buurtclubs van de Volleybal  “Dalto”  en de Rugby vereniging  de “Pink Panthers”. Wie weet….

Via deze weg willen wij als staf en spelers groep van de JO15-1  Manon Ruijter bedanken voor het begeleiden en het geven van instructie. Daarnaast bedanken wij ook Health Center Hoenderdaal voor het beschikbaar stellen van de locatie en apparatuur.