Sponsorzaken zoekt extra assistentie!

FC Driebergen kent een afdeling Sponsorzaken welke op dit moment door 2 man wordt bemand. Oud-voorzitter John van Voorst en Peter Wiebenga doen dit nu enkele seizoenen. Gezien de leeftijd van beide heren (+70 en +50) is het wenselijk om het team uit te breiden met een extra persoon. Hierbij geldt een wens voor iemand uit een latere generatie met affiniteit voor de moderne sociale media. Uiteraard is enig commercieel inzicht wenselijk en dient men enigzins representatief te zijn en in staat te zijn om met de diverse sponsors op positieve wijze te kunnen communiceren aangaande FC Driebergen.
Er is een lichte voorkeur voor een vrouwelijke lid van het team. Zij kan de beide heren immers net weer andere inzichten geven en uiteindelijk is het vrouwenvoetbal met een opmars bezig. Ook binnen de sponsorzaken is dat zeer zeker wenselijk!
Lijkt het je wat of wil je meer weten wat e.e.a. inhoudt, ook qua tijd en energie, neem dan contact op met Peter Wiebenga. Peter is bereikbaar op sponsoring@fcdriebergen.nl , 0343-759368 of 06-44115969.