Stap voor stap komt FCD C2 daar waar ze naar op weg zijn

Vandaag stond alweer een lastige uitwedstrijd op het program.  Tegen Magreb90 uit Utrecht dit maal. 2 jongens hadden zich ziek afgemeld en 2 jongens waren ziek maar toch fit genoeg om te spelen. Met 12 man waarvan 2 niet helemaal topfit zou dat wel eens zwaar kunnen worden. Op de club aangekomen, waarbij de trainer gewoon te laat was en door de spelers terecht naar de bank werd verwezen, bleek 1 speler helemaal niet aanwezig te zijn. Ook trainer Mick had werkverplichtingen en dus ook afwezig. Zweetdruppeltjes dus.
Voordat de wedstrijd begon gingen de teams samen op de foto met een door Magreb90 gemaakt spandoek ter nagedachtenis aan Johan Cruyff. Zie de foto. Een heel mooi gebaar.
C2 Cruijff
De wedstrijd werd helaas vooral ontsiert door een meer dan matige scheidsrechter die meer dan warrig floot en niet echt zoals je van een scheidsrechter mag verwachten. Gelukkig lukte het ons om met rust op een verdiende 0-2 voorsprong te komen. In de 2e helft groeide Joop uit tot de man van de wedstrijd na een voor hem niet zo’n fijne 1e helft. Een groot compliment is dan ook op zijn plaats. Uiteindelijk knallen de mannen ook de 0-3 binnen en is de wedstrijd definitief op slot. Heel netjes uitgespeeld en niet laten beïnvloeden door scheidsrechter,grensrechter of hard spel van de tegenstander. Stap 7 is gezet en een stevige!!!!!
Ernst Notenboom