Start trainingen en voorjaarscompetitie in 2018

Schouten Bloemenshop

De voorjaarscompetitie start in het weekend van 10/11 februari 2018 en loopt door tot eind mei 2018. Het competitieprogramma voor deze eerste competitiedag en de daaropvolgende weken zal 19 januari 2018 bekend worden.  Voor deze voorjaarscompetitie worden de teams opnieuw ingedeeld. Daarbij wordt mede gekeken naar de positie op de ranglijst in de najaarsreeks. De nieuwe (klasse)indelingen van de diverse teams zijn inmiddels (in concept) zichtbaar op voetbal.nl. De voorjaarsreeks bestaat wederom uit 11 wedstrijden.

De najaarscompetitie wordt op 9 februari 2018 officieel afgesloten. Zaterdag 3 februari 2018 is nog een inhaaldatum voor deze reeks en kan de KNVB nog een wedstrijd uit de najaarsreeks inplannen. Wanneer teams nog in de bekercompetitie zitten worden deze eveneens eind januari/begin februari gepland.

De start van de (circuit)trainingen in 2018 vindt in principe plaats in de week van 15 januari 2018. Individueel kan een (circuit)trainer ook eerder (of later) starten! Hij/zij zal het betreffende team in dat geval informeren.

.