Stefan Kapitany neemt stokje Pupillenweekend over

van Raalten Bouwadvies

Zeg je Pupillenweekend, dan zeg je Peter Noomen. Samen met onder andere Cisca Maatje, Michel Schornagel en Martin Lahaije was hij de afgelopen vier jaar het creatieve en organisatorische brein achter het Pupillenweekend van FC Driebergen. Daar komt nu een eind aan, want Peter draagt het stokje over aan Stefan Kapitany. Peter: “Stefan heeft ons tijdens het laatste Pupillenweekend geholpen als vrijwilliger en liet toen al merken dat hij razend enthousiast was. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij er in 2019 ook weer een prachtig evenement van gaat maken.”

Stefan Kapitany, vader van een voetballende zoon én dochter, besloot na het Pupillenweekend te reageren op onze oproep voor nieuw organisatietalent. Stefan: “Ik neem het stokje met heel veel plezier over van Peter.” Glunderend vervolgt hij: “Voor de volgende keer heb ik al een paar ideeën hoe we het nóg leuker kunnen maken. Uiteraard met behoud van de bekende voetbalspelletjes.”

Wij zijn Peter heel dankbaar voor zijn betrokkenheid, zijn inzet en zijn creatieve ideeën. En Stefan wensen we heel veel succes en natuurlijk plezier bij de organisatie van het Pupillenweekend.

Zet het alvast in je agenda: het volgende Pupillenweekend vindt plaats op 28 en 29 juni 2019!

Vragen over het Pupillenweekend? Ook helpen met de organisatie?
Stuur ons een e-mail via pupillenweekend@fcdriebergen.nl

Foto: Stefan Kapitany neemt ‘de Pupillenweekend-bak’ over van Peter Noomen