Te groot klasseverschil voor JO10-1

“Wederom een vroeg vertrek deze zaterdag. Het was een wat specialere wedstrijd dan de voorgaande (alhoewel het weer wederom niet meezat), niet alleen omdat de derby op het spel stond, maar ook omdat de jongens tegen hun oud teamgenootje Huib moesten.
Ruim op tijd verschenen wij bij Jonathan en bij het inspelen was geen greintje nervositeit te bekennen. Jonathan speelde wat minder in en deed de warming-up wat meer zonder bal.

Eigenlijk al direct vanaf de aftrap was te zien en te merken dat er een klasseverschil zat tussen beide teams. Het leek een beetje op de wedstrijd Feyenoord-Manchester City, althans voor wat betreft het klasseverschil. In no time stond Driebergen al 5-0 achter en was de spirit uit het team verdwenen. Het feit dat Tristen geblesseerd was deed het team geen goed, net zo min als dat onze goalie Milan er niet was. Goed samenspel van Jonathan, veel beweging zonder bal en handige dribbelaartjes maakten dat Driebergen achter de feiten aanliep en geen moment in de wedstrijd kwam.

Hoezeer de jongens ook hun best deden, Jonathan bleef maar scoren. Dan gaan de koppies uiteraard hangen en zakt de moed nog verder in de schoenen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 12-0, althans voor zover ik de tel niet ben kwijtgeraakt.

Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de reguliere competitie, waar de boys beter tegenstand kunnen bieden en de wedstrijden wat meer gelijk op (zullen) gaan”.