‘Team van de week’ FC Driebergen F2 besluit vol voetbalweekeinde met teamuitje naar FC Utrecht-Vitesse

Het was een weekeinde vol voetbal voor FC Driebergen F2. Zaterdagochtend poseerden de mannen bij het krieken van de dag eerst voor de teamfoto voor de clubfotograaf. Direct daarna stond de eerste competitiewedstrijd tegen Woudenberg F1 op het programma. Na een 1-1 ruststand moest FCD F2 helaas genoegen nemen met een 2-4 nederlaag.

Daar werd niet lang over getreurd, want FCD F2 was ’s middags team van de week bij de eerste thuiswedstrijd dit seizoen van FCD 1 tegen ’t Vliegdorp 1, en Vico Duiverman (na loting) pupil van de week. Vico mocht proberen de keeper van het eerste te verschalken, in de dugout de wedstrijd meebeleven, en na afloop een met de handtekeningen van de selectiespelers gesierde wedstrijdbal mee naar huis nemen! De overige teamleden moedigden vanaf de tribune het eerste aan. En niet zonder succes, want FCD 1 zette mede daar alle aanmoedigingen ’t Vliegdorp redelijk gemakkelijk opzij (4-1).

Daarmee was de voetbalkoek voor FCD F2 nog niet op, want zondagmiddag werd het weekeinde afgesloten met een teamuitje naar Stadion Galgenwaard, waar FC Utrecht-Vitesse Arnhem op het programma stond. De teammanagers hadden mooie tribuneplekken (zo ongeveer op het veld) weten te bemachtigen, zodat spelers en begeleiding volop van deze vooral voor rust zinderende wedstrijd (die de Domstedelingen met 2-1 wonnen) konden genieten. Ook aan de inwendige mens was door de teambegeleiding gedacht, want de mannen werden tijdens de wedstrijd ruim voorzien van allerhande (vloeibare) lekkernijen. Vanaf deze plaats een groot woord van dank voor het teammanagement en de trainer-coaches voor de perfecte organisatie!

Deze week eerst allemaal weer lekker 2x trainen, als voorbereiding op de 2e competitiewedstrijd, wederom thuis tegen Hooglanderveen F4. Tot dan!

Léon Bijnsdorp