Indeling jeugd – onder 9 t/m 17 2016-2017

Hierbij treffen jullie de indeling voor de Jeugd Onder 9 t/m 17 teams aan (voorheen F t/m B). Zie eerdere communicatie op de site over deze nieuwe wijze van indeling. De klasse-indeling voor de eerstejaars E, D en C heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat deze teams toch heten alsof ze tweedejaars zijn. Het team JO12-3 heet daarom JO13-4.

Er volgt aparte communicatie voor de meisjes teams.

Wij willen iedereen er op wijzen dat het hier om een voorlopige indeling gaat. Mochten er tijdens de zomerstop spelers vertrekken of juist bij komen kan dit er voor zorgen dat er nog wijzigen zullen plaatsvinden.

Teamindeling JO9 – 2016-2017

Teamindeling JO10-JO11 – 2016-2017

Teamindeling JO12-JO13 – 2016-2017

Teamindeling JO14-JO15 – 2016-2017

Teamindeling JO16-JO17 – 2016-2017

Selectie

De indelingen zijn tot stand gekomen in afstemming met de huidige trainers, coaches en teammanagers. Het hele jaar door zijn door de leden van de Technische Commissie actief wedstrijden bezocht. Uiteindelijk heeft de Technische Commissie de doorslaggevende stem gehad bij de indeling van de selectieteams nadat er uitvoerig overleg heeft plaats gehad.

Het is mogelijk dat iemand jarenlang in de selectie heeft gezeten, maar dat er nu voor iemand anders is gekozen. Deze keuze is altijd besproken met meerdere betrokkenen. Een talent in de F1 hoeft nog geen talent in de C te zijn en een mindere speler in de E5 kan op latere leeftijd in de B ineens een talentvolle speler zijn en dus geselecteerd worden voor de selectie.

In de elftallen Onder 12 t/m 15 is steeds sprake van één selectieteam, bijvoorbeeld JO12-01. in de elftallen Onder 8 t/m 11 is steeds sprake van twee selectieteams, bijvoorbeeld JO8-01 en JO8-02.

Selectieteams zullen in principe vanaf maandag 6 juni in de nieuwe samenstelling trainen. De nieuwe Teammanager of trainer zal hierover verder contact opnemen.

Overige Teams

Voor de niet-selectieteams is niet alleen naar voetbalkwaliteiten gekeken, maar ook naar de samenstelling van het team. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft bij FC Driebergen.

Afstemming heeft plaatsgevonden met de huidige trainers, coaches en teammanagers. Uiteindelijk hebben de spelerscoördinatoren de doorslaggevende stem gehad bij de indeling van de niet-selectieteams.

Niet-selectie teams kunnen vanaf 6 juni weer gaan trainen, maar mogen ook na de zomervakantie starten.

Toernooien

De toernooien die gepland staan voor 4 juni worden nog met het oude team gespeeld.

Vacatures

Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar een trainer/coach en teammanager (zie ook indeling). Wij zijn daarbij afhankelijk van de ouders. Mocht dit mogelijk iets voor jou zijn, neem dan zeker even vrijblijvend contact op met de spelerscoördinator van de betreffende afdeling. Daar kun je ook meer informatie krijgen over deze functie.

N.B. heb je vragen over de indeling richt je dan tot de teammanager of trainer van je ‘oude’ team of tot een van onderstaande mensen.

Op een mooi en sportief jaar!

Dennis van den Berg, Technische Commissie JO16 t/m JO19
dennos@hotmail.com

Michel Verhoeff, Technische Commissie JO16 t/m JO19
michelverhoeff@gmail.com

Tijn Zegwaart, Technische Commissie JO12 t/m 15
tijn_zegwaart@hotmail.com

Sjaak Marchal, Technische Commissie JO12 t/m 15
sjaakmarchal@hotmail.com

Nils Kruis, Voorzitter Technische Commissie en aandachtgebied JO8 t/m O11
tc@fcdriebergen.nl

Vacature, Spelerscoördinator JO16 t/m 19

Melanie Andriessen, Spelerscoördinator JO14 t/m 15
melanie.andriessen@kpnmail.nl

Paul van Oosten, Spelerscoördinator JO12 t/m 13
Paul.van.oosten@pervenio.nl

Hayo de Haan, Spelerscoördinator JO10 t/m 11
oyah71@gmail.com

Bert de Goede, Spelerscoördinator JO08 t/m 09
bert@hdegoede.nl