Techniektrainingen gaan weer van start

Vanaf 25 september gaat All Sports Academy van start met de najaarscursus techniektrainingen bij jou op de vereniging! Elf weken lang, een keer in de week, een middag vol voetbal en plezier. Er wordt getraind onder leiding van KNVB gediplomeerde trainers. Zo leer je de basistechniek van het voetbal, maar ook nieuwe trucjes. Op naar de wedstrijd! Wil jij op een leuke manier een voorsprong behalen op je teamgenoten én tegenstanders? Doe dan nu mee met de techniektrainingen van All Sports Academy!

Er wordt net als vorig seizoen op verschillende niveaus gevoetbald. Na de eerste training word je ingedeeld op het voor jou juiste niveau. Zo zijn er 6 verschillende niveaus, waarbij niveau 1 wordt ingedeeld op leeftijd; de 5- en 6 jarigen. Ben je ten opzichte van vorig seizoen vooruit gegaan? Dan speel je deze keer misschien op het volgende niveau! Ook dit jaar krijg je aan het einde van de techniektrainingen een diploma! Dus ook als je al eerder hebt meegedaan met de techniektrainingen van All Sports Academy zijn de trainingen keer op keer uitdagend en leerzaam!

Op de volgende locaties organiseren wij de cursus:

  • FC Driebergen
  • FC Weesp
  • MSV’19
  • SCH’44
  • SV Baarn
  • VV Maarssen

Deze cursus zal plaatsvinden op de vrijdagmiddag op de volgende data: 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november en 4, 11 en 18 december.

Meld je snel aan voor de techniektrainingen van All Sports Academy! De kosten hiervan zijn slechts €119,- voor 11 trainingen inclusief een gratis Quick Sweater!

Aanmelden kan via www.allsportsacademy.nl/aanmelden

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar: aanmelden@allsportsacademy.nl

Tot dan!

BEKIJK HIER DE FLYER