Technische commissie stelt zich voor

Na een radiostilte van maanden is er weer een TC geformeerd. Wel op een andere wijze dan de afgelopen jaren. In deze TC zitten clubmensen die de lange termijn van de club continu bewaken. Zij stellen plannen op over:
1/ de manier van voetballen,
2/ de manier van trainen,
3/ over de teamindeling,
4/ over de wijze van prestatief voetbal spelen zonder dat dit ten koste gaat van de club cultuur.

Deze club mensen, onder aansturing van ondergetekende, zullen dit alles vastleggen in een Technisch Beleidsplan,  welke zal fungeren als leidraad voor alle beslissingen. Dit plan wordt ook voorgelegd aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) van FC Driebergen.

De komende maanden zal er vanuit de TC vele mededelingen volgen. Mededelingen die zullen gaan over aanstellingen trainers, teamindeling en diverse bijeenkomsten die we zullen organiseren.

René van der Kooij

Wie zitten er nu eigenlijk in de TC van FC Driebergen? Zij stellen zich hieronder aan u voor:

DENNIS VAN DEN BERG:
Ik ben 32 jaar en ben lid van FC Driebergen sinds de oprichting in 2011.
Ik ben ooit begonnen met voetballen bij CDN, waarna ik in de C-tjes ben gaan voetballen bij UVV in Utrecht. Hier heb ik 2 jaar gespeeld en ben toen gevraagd om bij FC Utrecht te komen voetballen. Bij FC Utrecht heb ik de B en de A jeugd doorlopen en vervolgens 1.5 jaar in het tweede gespeeld. Na deze 1.5 jaar heb ik 1.5 jaar meegetraind met het eerste, waarna ik voor een jaar werd verhuurd aan (toen nog) Top Oss in de eerste divisie. Na dit jaar kreeg ik een contract voor 2 jaar bij Top Oss en heb toen nog 2 jaar in de eerste divisie gevoetbald. Toen mijn contract afliep heb ik ervoor gekozen om een maatschappelijke carrière op te bouwen en daarbij te gaan voetballen in de hoofdklasse bij Kozakken Boys. Dit heb ik 1 jaar gedaan, waarna ik werd gevraagd door GVVV in Veenendaal. Toen ik hier ongeveer 3 maanden voetbalde, raakte ik zwaar geblesseerd aan mijn enkel en ben toen een paar jaar gestopt met voetballen. Na deze paar jaar ben ik in een vrienden team bij Dalto gaan voetballen en inmiddels dus sinds 2011 bij FC Driebergen. Ik heb geen ervaring als trainer.
Mijn rol binnen de TC is gericht op de A, B jeugd, elftal onder 23 jaar en het eerste en tweede elftal.

ANDRE VAN RANDWIJK:
Ik ben 43 jaar oud en vanaf 1978 lid van FC Driebergen, voorheen CDN. Van 1978 t/m 1986 ben ik speler/keeper geweest. Van 1986 – 2011 was ik keeper bij de selectie teams, tussentijds 3 jaar ertussen uit geweest om bij VV Zeist te keepen. Als trainer een jaar de C3 gedaan. Tevens ben ik
vele jaren keeperstrainer geweest van senioren en jeugd. Daarna ben ik 1 ½ jaar assistent trainer van het 1e elftal geweest en nu inmiddels ruim 1 ½ jaar trainer van het 2e elftal. In de TC zit ik er met name voor de keepers.

PATRICK JANSEN:
Ik ben 41 jaar. Ik heb in de jeugd gevoetbald, daarna in de B gestopt. Vervolgens ben ik op mijn 28e jaar weer begonnen met voetballen in Zondag 2. Inmiddels ben ik 3 jaar jeugdtrainer in de onderbouw en zal mijn rol binnen de TC met name gericht zijn op de E/F jeugd.

FRANK BRUIJNIS:
Voetballer geweest bij Saestum (selectie). Trainer dit seizoen van USV Hercules D1 en Zaterdag 1, tevens verantwoordelijk voor de onderbouw daar i.s.m. Rene van der Kooij.
In bezit van Trainer Coach 2 diploma. Mijn rol binnen de TC is met name gericht op de F- en E-pupillen.

MICHEL VERHOEFF:
Ik ben 51jaar en al lid sinds 1970. Momenteel ben ik speler zondag 4 en scheidsrechter. In het verleden vele functies bekleed binnen de club. Ik ga als TC lid over senioren, A – junioren en het elftal onder 23 jaar.

GEERT VAN DER LANDE:
Mijn naam is Geert van der Lande, 49 jaar, en sinds 7 jaar actief voor FC Driebergen en zijn voorganger CDN. Tot mij 22-ste jaar  heb ik met veel plezier gevoetbald bij achtereenvolgens DOSKO ’32 en G.S.A.V.V. Forward. Sinds 2006 heb ik diverse rollen vervuld bij FC Driebergen /CDN te weten teammanager F4, F2,  trainer/coach van de F5, F2, E3, D3 en coördinator F. In 2011 heb ik de pupillentrainers opleiding van de KNVB gevolgd. Dit seizoen train ik  de D2 en coördineer ik de E afdeling. In de zomer van 2013 heb ik  als trainer/begeleider meegewerkt aan de KNVB jeugd voetbalkampen. Mijn rol in de TC zal met name gericht zijn op de E/F categorie.

RENE VAN DER KOOIJ:
René van der Kooij, 43 jaar, sinds vorig jaar betrokken bij de club namens All Sports Academy.
Zelf woonachtig in Maasland (tussen Delft/Rotterdam), gevoetbald vanaf 8e jaar bij M.V.V.’27. Toen ik 22 jaar was werd ik door Eric Gudde benaderd om naar Excelsior Maassluis te komen, daar nog 2 jaar op hoogste amateurniveau gespeeld en zelfs kampioen geworden en net geen algeheel zaterdag – amateurkampioen. Toen werd bekend dat ik eigenlijk al heel mijn leven met een aangeboren heupafwijking liep. In die tijd tenniste ik ook op hoog niveau en heb ik achteraf erg veel kapot gelopen m.b.t. die heup. Toen diverse trainerspapieren gehaald zowel in de voetbal als in de tennis -sport. Nu fulltime actief in de voetbalsport. Naast bijna 30 uur per week in loondienst nu te zijn van USV Hercules als Technisch Manager steek ik voor de rest veel energie en tijd in mijn voetbalschool. Als opdracht meegekregen om FC Driebergen te helpen op de korte termijn en zorg te dragen vanuit de club eigen invulling te realiseren m.b.t. technisch beleid voor de langere termijn.

VACATURES: Meisjes/Vrouwen & D/C Jeugd
Wat missen we nog in de TC? We zoeken nog iemand die het Meisjes- en Vrouwenvoetbal binnen FC Driebergen wil vertegenwoordigen en voor de D/C Jeugd zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden. Wil jij FC Driebergen verder helpen op voetbaltechnisch gebied? Meld je aan bij René.