Teddy Hoekstra de beste, Jan Hol behoudt koppositie

wij hadden deze avond één tafel meer, al ging dit helaas ten koste van de bediening. Bij het jokeren ging Lia Geerding met de eerste prijs aan de haal en bezet ook plaats 1 na twee avonden. Ellie Nap scoorde gemiddeld en Harm van Hofwegen viel ook weer in de prijzen.

Bij het klaverjassen was Teddy Hoekstra met afstand de beste. Gevolgd door jawel Jan Hol. Je zou kunnen zeggen dat het al wat minder gaat met hem, maar ach 11134 na twee keer, niet gek.

Hans Levart en Nel Spruit hadden allebei 4481 punten en kwamen daarmee het dichtst het gemiddelde van de avond. Johan Prins begon met een score van 981 en kwam die klap niet meer te boven. De poedel dus. 

Natje, droogje en prijzen werden mede mogelijk gemaakt door keurslager Peter van Alphen, bloemisterij-tuincentrum van Jaarsveld en De Mol drankenspecialist. Omdat wij van twee één gemaakt hebben nog even het volgende;

De gemiddelde prijs gaat naar degene die het avondgemiddelde het dichtst benaderd. (het totaal aantal punten gedeeld door het aantal kaarters) Daarmee willen wij bereiken dat je zo lang mogelijk in de race blijft voor een prijs.

De gewoonte om 25 cent per persoon per verloren boom te lappen is overgenomen/gebleven. Bij het klaverjassen dus in totaal 1,50 per tafel aan het einde van de avond.

Graag tot 14 oktober
A3

STANDEN:

 

Daguitslag
Jokeren
Klaverjassen

Volgende avonden

14   oktober
4    november
18   november
9    december
30   december