Teleurstellend resultaat FC Driebergen

Met vol goede wil reisde FC Driebergen Naar Soest toe om SEC te bestrijden maar kwam met lege handen in Driebergen terug met in hun achterzak een volkomen onverwachte nederlaag van 4-1.

De uitslag doet vermoeden dat men is weggespeeld maar dat is absoluut niet waar. FC Driebergen had gewoon de wedstrijd op slot kunnen gooien door de kansen die men had te verzilveren.

Dan spreek je over de eerste helft waar diverse kansen onbenut bleven. Vooral zal bij blijven de 17e minuut waar Pascal van Doorn na een geweldige rush oog in oog met een leeg doel kwam te staan maar faalde door de bal voor langs te schieten wat moeilijker was dan te scoren.
Deze fase was FC Driebergen heer en meester en drukte SEC verder weg in hun verdediging en dat leverde in de 28e minuut een strafschop op na aanleiding van een handsbal en dit buitenkansje werd uitstekend benut door Thomas Meeles 0-1. Maar het was 3 minuten later al weer gelijk door een vrije trap die uitstekend genomen werd door SEC waar doelman Michel van Bruggen niet helemaal vrij uit ging 1-1.

De ommekeer in deze wedstrijd waar geen vuiltje aan de lucht leek kwam door het uitvallen van aanspeel punt Daan van Amerongen die na een harde charge zwaar geblesseerd uitviel. Zijn plaats werd ingenomen door Ismet Sahin.

Het werd nog erger doordat SEC ook zijn strafschop kreeg na op het oog lijkend kleine overtreding maar in de ogen van de goed leidende arbiter een strafschop die feilloos werd ingeschoten dit was in de 38e minuut 2-1. Wat tevens de ruststand werd.

De vele Driebergse supporters gingen er in de 2e helft goed voor zitten maar kwamen bedrogen uit. In al de hele wedstrijd in stromend regen spelende ploegen begonnen deze helft heel rommelig met FC Driebergen als minste .Er lukte niets meer en werden afgebluft door een fysieke ploeg maar wat ook geen top team is .
Er kwam zelfs de derde strafschop in deze wedstrijd in de 58e minuut en deze werd ook goed benut door SEC 3-1. De enige goede aanval van SEC kwam in de 65e minuut na een uitstekende combinatie werd het zelfs geflatteerd 4-1

Wat de ploeg uit Diebergen ook nog probeerde om de stand wat draaglijker te maken. Er lukte gewoonweg niets meer.

Zaterdag 18 oktober de inhaalwedstrijd in Soesterberg “T Vliegdorp Za1 – FC Driebergen Za1 aanvang 14.00 uur.

Dinsdag 21 oktober de beker wedstrijd tegen de 2e klasser De Merino’s Za1 aanvang 20.00 uur