Teleurstellend resultaat uit bij SVMM

van Raalten Bouwadvies

In een regenachtige wedstrijd heeft FC Driebergen een onverdiende nederlaag geleden tegen SVMM uit Maarn. Vooral in de 1e helft domineerde FC Driebergen maar kon niet tot scoren komen, maar kregen genoeg mogelijkheden om te scoren te openen.

Het was steeds weer de goed keepende Wesley Bekker (SVMM) oud doelman van FC Driebergen die de nul hield.
Met uitblinker van de 1e helft Pim Noomen die het midden veld als een keizer in zijn greep had, maar ook dat hielp niet om te scoren. Schoten van die zelfde speler en spits Jesse v/d Boomen en Ismet Sahin gingen allemaal rakelings langs het doel van SVMM.

Sporadisch kwam Kwam SVMM op de speelhelft van FC Driebergen en het wachten was wanneer FCD de score zou openen.

Uiteindelijk moesten we wachten tot de 40e minuut dat een goed lopende aanval via Ismet Sahin die bal op een presenteer blaadje legde bij Jesse v/d Boomen die deze kans beheerst afronde 0-1.

Rust met een verdiende 0-1 (had hoger moeten zijn) voorsprong gingen de ploegen naar de thee.

Na deze rust kreeg al in de 46e minuut Jesse v/d Boomen een levens grote kans maar schoot over.
Toen brak een slechte periode aan. In de 53e minuut blesseerde de beste man op dat moment van de wedstrijd, Pim Noomen, zich en moest zich laten vervangen door Jesse Mantel.

FC Driebergen raakte het middenveld volledig kwijt en SVMM kreeg hierdoor meer grip op de wedstrijd en kreeg bij de eerste beste counter een levensgrote kans maat het was Manasse van Dijk die redding bracht .
Maar nog geen 2 minuten later in de 57e minuut werd het toch 1-1 door een kleine onoplettendheid van de FCD verdediging.

SVMM kreeg iets meer grip op de wedstrijd maar het waren de Driebergenaren die de kansen kregen maar door te haastig te schieten gingen tot driemaal toe grote kansen verloren. In de 74e minuut werd de goed spelende Dylan van Es nog gewisseld voor de 19-1 speler Timon Houtschild.

Waar beide ploegen dachten het zal wel op een puntenverdeling uitdraaien kwam er in de 89e minuut een sterk uitgespeelde counter die de thuisclub de overwinning bezorgde 2-1.

Al met al een zeer teleurstellend resultaat voor een hard werkend FC Driebergen dat te veel kansen onnodig verprutst.

Zaterdag as. 17 oktober de volgende heuvelrug derby thuis FC Driebergen – DVSA. Aanvang 14.30