Teleurstellend verlies FC Driebergen Za1

DnA Organisatie en advies

In een voor beide teams zeer belangrijke wedstrijd heeft FC Driebergen het onderspit moeten delven tegen de buren Odijk met 1-0. De belangrijkheid van deze wedstrijd voor beide teams was om nog iets van het seizoen te maken, telde alleen maar WINST.

Om zo hoog mogelijk te eindigen in de eindrangschikking of de 3e periode te pakken moesten beide teams 3 punten pakken.

Maar het liep heel anders een veel sterker FC Driebergen die de 1e helft domineerde met niet al te goed voetbal kreeg vooral in de beginfase de ene na de andere hoekschop en wist dit niet doeltreffend af te ronden. De grootste kans kreeg na een goed lopende aanval in de 30e minuut via Abate Nyamsi ,de jeugdige Lucas van Druten die de bal net langs de paal zag gaan.

Hierna was het alleen maar FC Driebergen die het vele balbezit niet in een doelpunt zich zag belonen. Wat Odijk wel lukte in de 40e minuut door een domme fout op het Driebergse middenveld die de bal in de voeten van een Odijk speler gaf en deze dit buitenkansje keurig verzilverde 1-0. Wat even later ook de ruststand werd 1-0.

Ondanks het gemis in deze wedstrijd van routinier Paul van Hofwegen en spits Jesse v/d Boomen trok FC Driebergen toch weer ten aanval met 1 wissel Jesse Mantel bleef achter in de kleedkamer en zijn vervanger Sven Evers kwam in het veld. Het spel werd er niet beter op in een te laag tempo konden de driebergenaren zich niet los maken van het stugge Odijk.

Dat steeds meer het overwicht over nam maar ook niet echt gevaarlijk werd en als er gevaar dreigde was het doelman Bryan Hoedeman die in de weg stond.

FC Driebergen wisseld nog Victor van Andel voor Pim van Amerongen en later in de wedstrijd ook nog Jordy Hoedeman voor Maurice van Rheenen.

Maar wat men ook probeerde Odijk bleef FC Driebergen de baas met het kleinst mogelijk verschil en zo blies de jonge arbiter na 90 minuten af met het voor FC Driebergen zeer teleurstellend resultaat.

Zaterdag as 20 april 2019 wederom een uitwedstrijd in en tegen Vianen-FC Driebergen aanvang (LET OP )  14.00